Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, amikor csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor csak szexet akartok, akkor milyen típusú lányokat kerestek?

Figyelt kérdés
Azokat akik könnyen megkaphatóak, vagy vállaltok egy kis kockázatot és olyan lányokat próbáltok becserkészni, akivel akár többet is el tudnátok képzelni, ha nem épp csak szexet akarnátok?

2021. dec. 19. 13:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24%
Kedves #7 van benne igazság amit írsz,de ez általánosítás szerintem. Arról nem is beszélve ,hogy a legtöbb hölgy esetében hiába az álszent szöveg ,a külső és a pénz az első. Így már sok férfi lénia morzsolodik. Sajnos nem egy kettő rokon est ismerőst van aki olyannal van párban aki hiába néz ki jól de belül kb nulla, illetve ugyanez van a pénz dologgal, persze mellette bevállalják hogy boldogtalanok. Nos ugyanez kivetíthető a szexpartner keresésre is.
2021. dec. 19. 14:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
itt már megint mindenki összekeveri a szexet és a párkapcsolat többi összetevőjét.
2021. dec. 19. 15:04
 13/29 anonim ***** válasza:
#11: Ne keverd a párkapcsolatot a dugással. Mellesleg nem általánosítottam, említettem, hogy van kivétel. Ha nem tűnt fel, olvasd el újra a válaszom.
2021. dec. 19. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

akivel szexkapcsolatot akarsz, azzal annyi a fő, hogy szexuálisan egymásra legyetek kattanva. mellékes, hogy egyébként kijönnétek-e vagy sem (sőt ha direkt nem akarsz kapcsolatot, akkor nem árt, ha vannak olyan tulajdonságai, ami miatt nem tudod vele elképzelni magad)

nem értem, egyesek mit jönnek ennyi meg annyi udvarlással, meg "második randin már szexet akar" meg hasonlóval. pont erre vonatkozott a kérdés, mi van, amikor csak szexet akarunk. aki ismeretlennel nem tud ellazulni, az kereshet szexpartnert az ismerősei közül is. akinek udvarlás kell a szexhez, annak nem szexkapcsolat kell, hanem párkapcsolat.

2021. dec. 19. 15:09
 15/29 anonim ***** válasza:
#13 sajnos a dugásnál is ezek van ha tetszik ha nem, olvastam is És oda is írtam hogy van amiben igazad van,ha nem tűnt volna fel, olvasd el újra a válaszom.
2021. dec. 19. 15:12
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
#14 nyilván igaz ,de a partner kereső oldalak is tele vannak ugyanazon nőkkel akik szerint nem lehet normális szexkapcsolatot találni nekik évekig, és teli sírják a fórumokat ezzel. Aztán meg ha beszélgetsz vele hamar kiderül azt sem tudja mit akart, főleg érzelmeket akar a szexhez. Ami ugye már kapcsolatot jelent, de akkor nem értem miért szexpartner oldalon van fenn.
2021. dec. 19. 15:16
 17/29 anonim ***** válasza:
53%

#14: A jó szexhez több kell, mint egy vo tó külső. Ha felnősz, majd te is rájössz.

Nem beszélve arról, hogy a nők többsége hosszab távon tervezne, nem egyéjszakást keres. Hosszabb távon meg hogy viselsz el olyat, aki buta/bunkó/nem lehet vele beszélgetni, mert annyira nem értitek meg egymást stb? Sehogy.

Azt meg végképp kihagytad a képletből, hogy egy nőnek sokkal óvatosabbnak kell lennie, mint egy férfinak. Már csak a fizikia erőkülönbség miatt is. Tehát random idegeneket nagyo nagyon veszélyes lakásra hívni vagy átmenni hozzá. Emiatt van az, hogy az értelmesebbek jobban szeretnék megismerni az adott férfit akkor is, ha csak szex lenne. Ez nem randizgatást vagy udvarlást jelent, szimplán ismerkedést. De látom neked mindez magas és fogalmad sincs semmiről az életben. Nagy összeget tennék rà, hogy ilyen gondolkodással az ágyban is szar vagy.

Csak hogy mondjak egy fuh sztorit neked: egyik barátnőm a neten ismert meg egy vidéki pasit. Megbeszélték, hogy a srác feljön hozzá. Vonattal jött (mert a barátnőmnek nem feltétel a pénzes pasi, nem volt autója a palinak). Persze véletlen lekéste az utolsó vonatot, annyira jól elbeszélgettek és szimpi volt a srác, a lány meg nem akarta, hogy gondba kerüljon a pasi, így felajánlotta, hogy átjöhet hozzá, de! hogy még nem akarna semmit, aludjon a kanapén. Jó, a srác a kanapéra feküdt, a lány meg a hálóba ment aludni. Valamiért felkelt éjjel a lány és valami fura hangokat hallott kintről. Kinyitotta az ajtót és látta, hogy a pasi a táskájából elővesz egy ilyen kis becsonagolt 'készletet' késekkel, amiket szépen kirakosgatott az asztalra. Egy nagy fólia volt a nappali közepére kiterítve. A lány gyorsan becsukta az ajtót és magára zárta. A pasi észrevette, de mire odaért szerencsére bezárta az ajtót. Elkezdett rajta dörömbölni. A lány persze azonnal telefonált, de mire kijöttek a rendőrök, a lakás ajtaja nyitva ákkt és a pasi eltűnt.

Na akkor ezek után pofázzál a nőknek, hogy hogy képzelik hogy nem dugnak veled az első találkozóm, hisz nehogy már udvarolni kelljen mert ez csak szex. Te kis takony..

2021. dec. 19. 15:27
 18/29 anonim ***** válasza:

"A jó szexhez több kell, mint egy vo tó külső. Ha felnősz, majd te is rájössz."

hol írtam, hogy csupán vonzó külső kell hozzá? de sok olyan érték, amik komoly párkapcsolatban fontos és hozzájárulnak a kötődéshez, a szexuális vonzalomban nem számít különösebben. ezzel nem csak én vagyok így.

mellesleg jó lenne, ha tudnánk személyeskedés nélkül is vitázni, felnőtt módra.

az összes többi, amit írtál, hogy nőknek sokkal óvatosabbnak kell lenni, stb. - ezek mind érthetőek. ezért írom, hogy nem mindenkinek való ez a műfaj. ismeretlennel valószínűleg én sem lennék képes, csak ismerőssel. ennek ellenére szerintem ismeretlentől egyszerűen nem lehet várni, hogy pusztán szexre menő kapcsolat kedvéért annyit invesztáljon az ismerkedésbe, mintha teljes értékű párkapcsolatra készülnének.

2021. dec. 19. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

"Na akkor ezek után pofázzál a nőknek, hogy hogy képzelik hogy nem dugnak veled az első találkozóm, hisz nehogy már udvarolni kelljen mert ez csak szex. Te kis takony.."

ilyen hozzáállásal amúgy nem annyira csodálkozok, hogy ismerkedési problémáid vannak.

2021. dec. 19. 15:40
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

#18: Senki nem beszélt arról, hogy ugyanúgy kéne ismerkedni, mint párkapcsolatra. Látom még mindig nem világos. Nem tudok már neked visszaírni minden hülyeségedre, próbáld újra elolvasni a válaszaim, hátha leesik miről beszélek.

#19: Valakivel összetéveszthetsz, mert nekem nincsenek ismerkedési problémáim, sőt. Szerintem nem tudod ki melyik választ írta.

2021. dec. 19. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!