Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, amikor csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor csak szexet akartok, akkor milyen típusú lányokat kerestek?

Figyelt kérdés
Azokat akik könnyen megkaphatóak, vagy vállaltok egy kis kockázatot és olyan lányokat próbáltok becserkészni, akivel akár többet is el tudnátok képzelni, ha nem épp csak szexet akarnátok?

2021. dec. 19. 13:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%
Szexre rib.ancokat, akiket szét lehet rendesen dugni
2021. dec. 19. 13:16
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Is-is, attól függ mennyire gyorsan akarsz "eredményt". Egyébként mi a "kockázat" abban hogy olyan lánynak csapod a szelet akivel többet is el tudsz képzelni? Ha összejössz vele az csak jó és nem pedig kockázat. Majd ismétled akkor vele újra meg újra - ha a másik fél is úgy gondolja. Láttam már olyan kapcsolatokat ahol első alkalommal "minden" volt és most boldog családot alkotnak.
2021. dec. 19. 13:18
 3/29 anonim ***** válasza:
46%
Kevésbé jó külsejű nőt keresek akinél ténylegesen esélyes lehet, hogy összejön a csak szex.
2021. dec. 19. 13:19
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem utaztam a könnyen kaphatóakra. Nekem fontos hogy ne csak nő alakú organizmust töcsköljek, hanem legyen agya is. Nem értem milyen kockázatról beszélsz. Az erőfeszítéseket természetesen megteszem, és az ágyban is.
2021. dec. 19. 13:21
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, elfelejtettem egyértelműen leírni a kérdésre:

"olyan lányokat próbáltok becserkészni, akivel akár többet is el tudnátok képzelni"?

válaszom:

Igen, egyértelműen.

2021. dec. 19. 13:22
 6/29 Dzsoki ***** válasza:
100%
Ez egy folyamat.Olyat keresek,aki szexet akar.Utána,bármi is lehet.Előre,nem lehet megmondani.
2021. dec. 19. 13:32
 7/29 anonim ***** válasza:
64%

Intelligens, csinos nőként nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb férfi buta nőt keres, abból meg ha van egy kis önbizalma a palinak, akkor a legjobb külsejűt. De beérik rondább nővel is, mert azt hiszik ők könnyebben kaphatóak (ami természetesen nem feltétlen igaz). Ja és nem, nem akarnak kapcsolatot (max kis %), persze ez megváltozhat idővel, de az elején semmiképp se úgy keresnek, hogy párkapcsolat is jó lenne. És emiatt nem akarnak sok energiát és időt befektetni. Gyakorlatilag a férfiak minél kevesebb energiabefektetéssel akarnak minél többet elvenni. Ez igaz magára a szexre is sajnos.

Nyilván vannak kivételek, de én abszolút ezt tapasztaltam. Társkeresőkön mikor anno még fent voltam, rengeteg férfival beszéltem (több százzal), jó emberismerő is vagyok, szóval nyugodtan elhiheted amit mondok. A legtöbben ha azt látják okos vagy, akkor le is ráznak, mert tudják hogy sokkal többet kéne letenniük az asztalra, több idő lenne meghódítani és jobban kéne színészkedni. Minek csinálná ezt, ha van másik 30 csaj, akit az első vagy második randin már megbaszhat. A helyükben lehet én se mennék rám:D

Aztán van az az elhanyagolható része a pasiknak, akik nem ilyen kicseszett faékek és az ágyban is jól teljesítenek. Na ők nem ilyen tipikus buta ribiket keresnek, mert tudják hogy ők nem nyújtanak annyit. Ahogy ezt pl a #4 is írta. Aki értelmes és igényes, tudja milyen a jó szex, az egészen más dolgokra figyel egy ismerkedés során, mint az átlag pasik. És ők nem rohannak, simán adnak időt a dolognak mert tudják, hogy 1) ha egy pasi nem sietteti a nőt, még a nő fogja rávetni magát:D 2) arra a szexre, amit az adott nővel meg lehetne élni, arra érdemes várni kicsit többet.

2021. dec. 19. 13:52
 8/29 anonim ***** válasza:
0%
Mindent megbaszok, ami mozog.
2021. dec. 19. 14:02
 9/29 anonim ***** válasza:
Akivel tobbet is el tudok kepzelni.
2021. dec. 19. 14:03
 10/29 anonim ***** válasza:

13:52, köszönöm szépen.

Valóban így van szerintem is: "arra a szexre, amit az adott nővel meg lehetne élni, arra érdemes várni kicsit többet" :-)

2021. dec. 19. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!