Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalk tapasztalatok? Miért mindenki ezekre a szerepjátékos gyökérségekre élveznek? Fiúk komolyan miért nem a való életben kerestek lányokat? Miért mindenki a szexre megy csak? Hova tűntek a normális fiúk?
Mivan? Tehát szerinted az Anotalk felhasználók tökéletesen reprezentálják a korodbeli fiúkat? Mi a tosz?
Kezdjük ott hogy normális ember komoly ismerkedési céllal nem is használja ezeket az oldalakat...
Jézusom...
1-es vagyok.
Igen, pontosítok. Sajnos 100-ból egy ha normális :/
Az Anotalkot nem az a oldal, ahol normális egyéneket találsz hirtelen, elég sok ott a bolond!
Ha valaki komoly szándékkal megy oda ismerkedni, vagy egy jót beszélgetni, annak elég sok kitartás kell, hogy egy olyan partnert találjon!
Talán ezért is vannak olyan kevesen, akikkel lehet valamilyen szinten beszélgetni normálisan, bár elég kevés rá az esély!
Egyetértek az előzőkkel.
Az anotalkon általában azok az emberek vannak, akik a valóságban nem merik kielni a vagyaikat, mert egyszerűen nincs életük, hanem odamennek perverzkedni. Persze a való életben a többségük hozzád sem merne szólni.
És az ilyenek hez való általánosítás... Szerintem elég bunkóság.
Persze velem is van olyan, hogy egy lány csak szexre kell. De ezt én közlöm is vele először, és csak akkor megyek bele a dologba ha ezt ő is megérti, és el is fogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!