Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a pénisz vastagságát a legpontosabban megmérni?
Figyelt kérdés
Nem a kerülete gondolok.2021. dec. 18. 23:16
11/16 anonim válasza:
#10 És? Egy körnek illik tudni kiszámítani az átmérőjét.
Nem is kell testekben gondolkozni.
12/16 anonim válasza:
még mindig nem érted :( ha a kerületét elosztod pi-vel, nem fogod megkapni a pontos vastagságát (szélességét), mert nem kör, hanem kicsit ovális
13/16 anonim válasza:
Nem mindegy? Senkit nem érdekel a pontos méret, csak hogy tudd használni. A pasik nagy része még a hosszát is 2-3 cm-el hazudja, a vastadság 2-3 mm-e aztán végképp nem érdekes.
14/16 anonim válasza:
Megméred a súlyát mérlegen, majd satuba szorítva vagy tolómérővel leméred a szélességét. Ezután elosztod ernégyzetpivel.
15/16 anonim válasza:
El ne kezdjenek itt nekem integrálni okoskák! :D
A kérdésre ésszerűen kell válaszolni, mert nyilván nem a matek tudás osztályozása a feladat.
A legegyszerűbb az asztalra rakni egy vonalzót, vagy mérő szalagot, a brokit merőlegesen ráfektetni valahol, majd a broki két szélénél látható vonal által jelzett számok különbségét kiszámolni és elfogadni mint jelképes tényszámot.
16/16 anonim válasza:
Tolomerovel mértem meg én is!A peniszem 4,3 centi,a makkja pedig 4,8 centi átmérőjű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!