Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5.5 cm vastag pénisz érték a nőknek vagy ez már kényelmetlen?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 15:58
2/11 anonim válasza:
Nincs értelme a kérdésnek mert szó szerint mindenki más méretre mondja azt, hogy 5.5 centi.
3/11 anonim válasza:
Itt mindenki hüledezni fog, hogy ekkora a világon nincs, túl nagy, húdefáj. De a valóságban tény, ez egy elég vastag pénisz, de szerintem nagyon jó méret.
4/11 anonim válasza:
Vastag, az hogy "milyen" meg attól függ hogy használod. Egy átlag, vagy kisebb mérettel is lehet fájdalmat okozni, meg lehet vele sz.r a szex, meg egy nagyobbal is lehet ésszel csinálni, ráhangolódva a másikra és nem bolond módjára tolni.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat
2021. dec. 17. 16:13
7/11 anonim válasza:
Te egész nap a pöcsöddel foglalkozol és méregeted???
9/11 A kérdező kommentje:
7 es ha már más nem foglalkozik vele😅
Köszi a választ 8as
2021. dec. 17. 19:18
10/11 anonim válasza:
Sokaknak fájna, de voltam olyan csajjal, akiben még az 5,5 cm vastagság is lötyögne, pedig fiatal még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!