Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orál közben hogyan csinálják,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál közben hogyan csinálják, akik közben a párjuk szemébe néznek? Nekem úgy nagyon kényelmetlen, meg akkor a fogaimhoz is hozzáér. Csukott szemmel jobb.

Figyelt kérdés

2016. febr. 17. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy kinyitod a szemed, még nem kell összébb csukni a szádat és a fejedet sem kell teljesen elmozdítani...

Szerintem simán meg lehet ezt oldani úgy, hogy a párod háton fekszik, a feje alatt van egy párna, te a lábai közt ülsz és úgy szopod... közben simán rá lehet nézni anélkül, hogy fogaznál...

2016. febr. 17. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
35%

Egyébként nem imádjuk mi annyira ha a szemünkbe néztek :)

Jó néha 1-1 pillanat erejéig de hosszasan zavaró is tud lenni vagy kellemetlen.

28/f

2016. febr. 17. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
2# beszélj csak a magad nevében. Engem nem zavar ha közben rám néz, imádom azokat a szexi hatalmas boci szemeit nézni.
2016. febr. 17. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Úgy úgy 2#. Csak a magad nevében. :D Imádom a barátnőm őzike szemeit nézni. :D
2016. febr. 17. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Nem is neked kell kènyelmesnek lenni
2016. febr. 17. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem kényelmetlen, a fejem nem kell feljebb mozdítanom (így a fogam biztos nem ér hozzá), csak a szememmel nézek felfelé. Persze kicsit erősebben néz az ember, de nem kellemetlen. Viszont imádom nézni, hogy élvezi amit csinálok :)

22L

2016. febr. 17. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora a szerszám és milyen irányban áll. Ha felfelé hajlik, akkor felesleges erőltetni, nem tudsz a szemébe nézni. Ha inkább lefelé, akkor viszont könnyű dolgod van.
2016. febr. 17. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni, én szeretek közben a párom szemébe nézni, és ezt ő is nagyon szereti ha úgy kényeztetem :) 19/l
2016. febr. 21. 02:05
 9/10 anonim ***** válasza:
3-as, és 4-es, inkább ti beszéljetek a magatok nevében, én sem szeretem, és nagyon sok ember nem ezt várja el közben a lánytól, és én is hallottam, hogy nagyon sok lány nem szereti úgy csinálni, szóval igaza van a 2-es nek,attól hogy ti így szeretitek, az a ti dolgotok, másra ne eröltessétek rá,mert sokan nem szeretik, és egyáltalán nem ezen múlik ;)
2016. febr. 21. 02:12
 10/10 anonim ***** válasza:
5-ös, te meg egy igazán nagy bunkó vagy, attól hogy ő csinálja, még neki is élveznie kell, ez a lényege, ne írj hülyeségeket, mert ez nagyon nem igaz amit leírrál, éshadd csinálha úgy, ahogy neki is kényelmes
2016. febr. 21. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!