Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni az apakomplexustól?
Figyelt kérdés
Körülbelül 12-13 éves koromban felfedeztem, hogy engem nem a kortársak hoznak izgalomba, de akkor még nem igazán tudtam ezt hová tenni, aztán 14 éves kipróbáltam magam egy 38 éves férfival, aztán az évek során sorban még több 37 és 48 év közötti férfival. Aztán nagyon kellemetlen helyzetben vagyok, tudom, hogy ez nem helyes, és senki sem helyeselné a környezetemben, idáig titokbam tudtam tartani, de úgy érzem lassan vagy fel kell vállalnom vagy meg kell változnom, nem tudom mitévő legyek, legszívesebben elfelejteném ezt az egészet, de nem tudom sajnos mert legbelül nem hagy nyugodni a dolog.2021. dec. 13. 02:00
12/18 anonim válasza:
Pszichológus. Ha tényleg apakomplexusod van, mondjuk egy gyerekkori trauma miatt, akkor ezen máshogy nem tudnak segíteni. De az sehogy se egészséges, hogy 14 éves gyerekként közel 40 éves férfiakkal voltál... Szóval bármi is ez, egy pszichológust mindenképp érdemes lehet felkeresned.
13/18 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele mint a 10-es, csak én 17 évey korom körül jöttem rá. Mellesleg ami te vagy, az inkább szubmisszív beállítottság. Ehhez viszont kelle egy olyan karakterű pasi. Ami a fiatalok közt ritka. Azért azt megjegyezném, hogy nem mondtad hány éves vagy, de ha még fiatal, akkor nagyon vigyázz magadra, mert bár a vágyaid idősebb pasihoz húznak, fejben még nem vagy olyan érett és könnyen rosszul végződhet a dolog. Én azt tapasztaltam, hogy sok idősebb pasi azért is kezd fiatal lányokkal, mert még kicsit naivak, lehet irányítgatni őket, rávenni őket erre arra. Sokmindent elnéznek a pasinak, amit egy érett felnőtt nő már nem tenne. Szóval könnyen ott találhatod magad, hogy hazudnak neked vagy kihasználnak stb. Nekik nagyobb tapasztalatuk van a manipulációban, esélyes hgy nem fogod észrevenni vagy ha észre is veszed, nem mersz majd lépni. Vigyázz magadra!:)
14/18 dregor válasza:
Nekem is az az érzésem a kérdezővel kapcsolatban hogy alapvetően szub és inkább ddlg kapcsolatot keres, mintsem a kor lenne igazán fontos számára. Jellemzően kevés tini/20on éves pasiban vannak meg azok a tulajdonságok, amik számára vonzóak, ezért keveri a korral ezeket. :)
De hozzá kell tenni, hogy egyikkel sincs semmi gond. Az a lényeg, hogy érezd jól magad. ;)
15/18 anonim válasza:
Ez nem normális hiába mondják. Ez egy fétis ,de semmiképp nem minden napi. Jövőt erre nem építhetsz.
16/18 anonim válasza:
Nekem is az van én egy 27 éves srácal vagyok együtt ami számomra nem túl jó de én el nyomom az ilyes fajta vágyaim mivel őt zavarja ha sex közben apucinak hívom meg ilyenek :/
23/L
17/18 dregor válasza:
#16 nekem kifejezetten tetszene... :D
18/18 anonim válasza:
Egy régi mondás szerint a kísértéstől úgy lehet a legkönnyebben megszabadulni, ha engedünk neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!