Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosabban mit jelent az, hogy valakinek apakomplexusa van? Mert nekem egy kerdesemnel azt irtak, hogy az vagyok...
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 13:13
1/18 anonim válasza:
Gondolom olyan pasikra vágysz akik az apáid lehetnének.
Amivel amúgy nincsen baj
2/18 anonim válasza:
Nekem tetszene egy ilyen lány! 😉
3/18 anonim válasza:
A köznyelvben ráfogják azokra a fiatal lányokra akiknek az "apja lehetne" pasik tetszenek. Rosszak a hastagjeid... ez nem perverzió és nem is betegség (ha nem kimondottan a family izgat) hanem egyszerűen neked csak ilyen az ízlésed, a vágyaid. A veled egykorúak prüszkölni fognak (hogy miért nem velük inkább), az idősebb pasik meg megőrülni érte hogy bekerüljenek a körbe 😂
4/18 A kérdező kommentje:
Jaj tok jo, akkor normalis vagyok most mar biztosra! Koszonom utolso! :>
2021. ápr. 23. 14:49
5/18 anonim válasza:
Kérdező neked van már jópárféle erős komplexusod itt, mindről lesz külön kérdés? :)
6/18 A kérdező kommentje:
Tessek, utolso..? Szerintem nem voltal valami vicces...
2021. ápr. 23. 15:50
7/18 anonim válasza:
Melyik szót nem ismered?
Nem is viccnek szántam, de attól én még mosolyoghatok ezen.
8/18 A kérdező kommentje:
Mindegy, de nem a kerdesemre valszoltal, amit alapbol kiirtam, ugyhogy nem igazan ertem hogyan jott ez Neked hogy megkerdezd..
2021. ápr. 23. 16:05
9/18 anonim válasza:
De válaszoltam arra is.
Ez már csak egy mellékes megjegyzés volt.
10/18 A kérdező kommentje:
Ertem...
2021. ápr. 23. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!