Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pontosabban mit jelent az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosabban mit jelent az, hogy valakinek apakomplexusa van? Mert nekem egy kerdesemnel azt irtak, hogy az vagyok...

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Altalaban amiatt alakul ki, ha apaddal volt valami gebasz a kapcsolatotokban.

En nem igazan tartom az elfogadhato kategorianak, mert az idosebb pasik resze elegge alja sokszor, dehat kinek mi ugyebar.

Mondjuk ugye nem mindegy, hogy bejon Chris Evans meg Johnny Depp meg Brad Pitt, es igy van apakomplexusod, vagy kepes vagy 15+ korkulonbseggel szexelni es parkapcsolatban letezni.

2021. ápr. 23. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Semmi baj a 15 évvel. ha jólkijönnek, akkor kit érdekel?
2021. ápr. 23. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Olvastad valahol hogy erdekel barkit? Leirtam a maganvelemenyem, valaszoltam a kerdesre, ennyi. Ettol meg mindenki csinal amit akar, rngem ugyan nem erdekel, kellhet nektek 80 evesen is 15 eves, nem az en dolgom.
2021. ápr. 24. 00:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Attol meg nem kell bunkonak lenni...
2021. ápr. 24. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen korrektul valaszoltam, ez meg boven nem a bunkosag.
2021. ápr. 24. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sem volt bunkó.
2021. ápr. 24. 00:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor elnezest...
2021. ápr. 24. 00:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Sokan arra mondják, hogy valakinek apakomplexusa van, ha idősebb férfiakhoz vonzódik. De a szó igazi jelentése az, hogy olyan embereket keresel magad mellé, akik azt adják neked, amit te nem kaptál meg az apukádtól.
2021. aug. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!