Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ ferfiak apakomplexusosnak vagy furanak tartjak ha latjak egy tinilanyon (17-19) hogy odavan ertuk, vagy mit gondolnak a lanyrol ilyen szituacioban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 09:38
1/8 anonim válasza:
Volt már ilyen kapcsolatom. Nagyokat szexeltünk.
2/8 anonim válasza:
Legfeljebb picit furának, de szemernyit sem zavarna abban hogy belemásszak a csibébe amint lehet. :)
3/8 anonim válasza:
nekem speciel bejönne, ha 17-19 éves lány oda lenne értem. növelné az egómat
36F
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bosszantó, amikor olyanok akiknek fingjuk sincs a pszichológiáról, abban használatos kifelyezéseket használnak. És természetesen helytelenül...
Csak példa, hogy ha egy 60 éves van egy 15 évessel, akkor sem pedo az idősebb. Ha ugyanaz a 15 éves vonzónak találja a 40 körülieket, az nem komplexusos.
Akinek egyik vagy másik ilyen eset ellenszenves, azt sem értem miért akar beleszólni és mindenképp a rosszat látni benne.
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen szitú! F/40+.
7/8 anonim válasza:
Voltam már ilyen lányokkal (14-21), alkalmi szex is volt és hosszabb barátság extrákkal. Soha nem lett traumájuk tőle, mindig ők vetettek véget a dolognak, mert lett barátjuk, és van olyan, aki férjes asszony, kisgyermekes anyuka, de a barátság fennmaeradt köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!