Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék megszabadulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni az apakomplexustól?

Figyelt kérdés
Körülbelül 12-13 éves koromban felfedeztem, hogy engem nem a kortársak hoznak izgalomba, de akkor még nem igazán tudtam ezt hová tenni, aztán 14 éves kipróbáltam magam egy 38 éves férfival, aztán az évek során sorban még több 37 és 48 év közötti férfival. Aztán nagyon kellemetlen helyzetben vagyok, tudom, hogy ez nem helyes, és senki sem helyeselné a környezetemben, idáig titokbam tudtam tartani, de úgy érzem lassan vagy fel kell vállalnom vagy meg kell változnom, nem tudom mitévő legyek, legszívesebben elfelejteném ezt az egészet, de nem tudom sajnos mert legbelül nem hagy nyugodni a dolog.

2021. dec. 13. 02:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves vagy jelenleg? Ha ez jön be, akkor ilyen pasikkal randizz. Ez nem olyan bonyolult.

Vagy keress a korosztályodból olyat, akikre ezek a tulajdonságok ráhúzhatók. 29 vagyok és volt már apakomplexusos barátnőm, szóval itt nem csak a koron múlik általában a dolog.

2021. dec. 13. 02:23
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Önmagában a nagy életkori különbség nem jelent apakomplexust. Csak ha egyéb feltételek is teljesülnek, akkor lehetne ilyesmiről beszélni.

Hány éves vagy most? Gondolom már nagykorú. Akkor el tudsz menni egy pszichológushoz és jobban meg tudod ismerni magad és a motivációid. Ha úgy tetszik a miérteket. Ha jobban átlátod a helyzetet, tudni fogod mit kell tenni.

2021. dec. 13. 02:24
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
SEMMI BAJOD!
2021. dec. 13. 02:47
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sincs bajod. Az érettebb férfiak vonzanak, csak már elég korán elkedtek vonzani.

30f

2021. dec. 13. 05:39
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
41%

Valahogy minden 30+osfrici szerint normàlis ez.

Szerintem nem. Nos, próbàld tisztàzni a sajàt csalàdi kapcsolataidat, és nem "belovagolni" a vàrost.

Ha beszélnél róla, dobj privit.

"Egy újabb harmincas frici"

2021. dec. 13. 06:20
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

Legalább a fogalmakkal lennél tisztába.

EZ nem apakomplexus, simán csak az érettebb korosztály tetszik.

2021. dec. 13. 06:46
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez valahogy velem is így van. Már egy ideje nekem is a 30 - 40+ korosztály jön be.

18L

2021. dec. 13. 07:58
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

5. Én 26 éves vagyok, de szerintem is normális ez.

De ennyi erővel a másik oldal is részrehajló, mert azok mondják ez nem oké, akik saját maguk nem vonzódnak az idősebb férfiakhoz/fiatalabb nőkhöz.

2021. dec. 13. 08:19
 9/18 A kérdező kommentje:
6-os de pont ezért tetszik, mert tapasztaltak, én meg arra vágyom, hogy valaki irányítson, ha kell parancsoljon nekem, vagy dicsérgessen és én is örömet szerezhessek neki.
2021. dec. 13. 09:29
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

#9: ez nem apakomplexus. Csupán az érett, tapasztalt, intelligens pasikhoz vonzódsz, és az általad vágyott tulajdonságok sajnos igen ritkák a hasonló korú pasik között,ezért vonzódsz az idősebbekhez.

Nincs ezzel baj, ugyanilyen vagyok, csak én huszonévesen jöttem csak rá.

2021. dec. 13. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!