Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni az apakomplexustól?
Hány éves vagy jelenleg? Ha ez jön be, akkor ilyen pasikkal randizz. Ez nem olyan bonyolult.
Vagy keress a korosztályodból olyat, akikre ezek a tulajdonságok ráhúzhatók. 29 vagyok és volt már apakomplexusos barátnőm, szóval itt nem csak a koron múlik általában a dolog.
Önmagában a nagy életkori különbség nem jelent apakomplexust. Csak ha egyéb feltételek is teljesülnek, akkor lehetne ilyesmiről beszélni.
Hány éves vagy most? Gondolom már nagykorú. Akkor el tudsz menni egy pszichológushoz és jobban meg tudod ismerni magad és a motivációid. Ha úgy tetszik a miérteket. Ha jobban átlátod a helyzetet, tudni fogod mit kell tenni.
Szerintem sincs bajod. Az érettebb férfiak vonzanak, csak már elég korán elkedtek vonzani.
30f
Valahogy minden 30+osfrici szerint normàlis ez.
Szerintem nem. Nos, próbàld tisztàzni a sajàt csalàdi kapcsolataidat, és nem "belovagolni" a vàrost.
Ha beszélnél róla, dobj privit.
"Egy újabb harmincas frici"
Legalább a fogalmakkal lennél tisztába.
EZ nem apakomplexus, simán csak az érettebb korosztály tetszik.
Hát ez valahogy velem is így van. Már egy ideje nekem is a 30 - 40+ korosztály jön be.
18L
5. Én 26 éves vagyok, de szerintem is normális ez.
De ennyi erővel a másik oldal is részrehajló, mert azok mondják ez nem oké, akik saját maguk nem vonzódnak az idősebb férfiakhoz/fiatalabb nőkhöz.
#9: ez nem apakomplexus. Csupán az érett, tapasztalt, intelligens pasikhoz vonzódsz, és az általad vágyott tulajdonságok sajnos igen ritkák a hasonló korú pasik között,ezért vonzódsz az idősebbekhez.
Nincs ezzel baj, ugyanilyen vagyok, csak én huszonévesen jöttem csak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!