Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez apakomplexus lehet?
Szüleimnek sosem volt felhőtlen a kapcsolata. Apa nagyon sokszor nem volt otthon kiskoromban amire emlékszem is. Mindig a munkára fogta. Velem szigorú volt,követelt. Nagyon szeretett, de rövid pórázon fogott mindig.
Nekem tinikoromban volt 1-2 kapcsolatom. Volt benne szex is. Mindig az idősebb fiúkat szerettem de max 5 évvel idősebb volt a korhatar. Tehát nem sok korkülönbség volt köztünk. Az egyik fiúm 4 évvel volt idősebb a másik 1,5 évvel.
Én lelkileg nehéz időkön mentem keresztül az utóbbi időben. Nem ezért, de nem voltam jo passzban. Magányosnak éreztem magam, kiderült egy betegségem is ami eddig megkeserítette az életem.(gyógyítható csak egész életemben diétáznom kell)
A bonyodalom ott kezdődött, hogy apámmal szakított a szeretője akivel 20 éven keresztül együtt volt. Akart találni újat , csak az új szeretője fiatalabb volt nálam is.. És sikerült lebukniuk. Meg úgy az összes titok kiderült róla. Én sokáig ezt nem tudtam hova tenni, haragudtam rá...
De ugye mondtam nem voltam jó passzban. Felfigyelt rám egy 23 évvel idősebb pasi aki a kollégám. Nagyon összehaverkodtunk. (Szerencsére) nem történt semmi. Egyszer - kétszer utána még egymásra mosolyogtunk, flörtöltünk szavakkal majd itt kifujt. Nagyon ki voltam éhezve, én le akartam vele feküdni. Szerencsére nem lett semmi.. De mivel ki voltam éhezve, és szexet akartam nem kapcsolatot regisztráltam egy ilyen oldalra. Egyből beallitottam, hogy nálam +10 es 20 évvel idősebb pasikat dobaljon ki. Majd első napon ratalaltam egy nálam 14 évvel idősebb fickóra... Aki kikopott apam. Iszik, dohányzik, csalja a feleségét, és még külsőre is hasonlít apám fiatalabb énjére. Azóta viszonyom van vele.. Nagyon sokszor lefekudtunk.. De számomra ez új, mert soha nem voltak ilyen vágyaim, hogy nálam jóval idősebb pasi szexeljen velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!