Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le ezeket a nőket? (szexkapcsolat/barátság extrákkal)
Az előbb olvastam itt egy kérdést, egy fiatal 20-on éves lány ilyen viszonyban van egy 40 éves férfivel. De nem is ez a lényeg, mert olyan kérdések alatt is hasonló kommentek gyűltek, ahol nem volt nagy korkülönbség a kérdező és a férfi közt.
Szidják az ilyen nőket, ha ők mennek a férfi lakására. De sok ilyen korban lévő fiatal nő még otthon lakik. Ezek a kommentelők mit gondolnak? Vigye haza a szexpartnerét a szülei házába? Vagy egy olyan lánynak nem lehet szex-/barátság extrákkal kapcsolata, aki otthon lakik?
Nekem is volt olyan időszak az életemben (már "kinőttem" belőle), amikor párkapcsolatra nem tartottam alkalmasnak magam, viszont vágytam bizonyos dolgokra. Akkor még otthon laktam, és én is a férfi lakására jártam, mert egyedül élt, így senkinek sem kellett kerülgetnie a másik szüleit/testvérét, ami szerintem elég ciki lenne egy ilyen helyzetben.
Ha a nő egyedül lakik, akkor persze, hogy a férfi járjon át hozzá. De a fenti esetben szerintem úgy a legjobb, ha a nő megy.
Ebben az esetben is ugyanúgy leszólnátok a nőket? Inkább hívja haza a szexpartnerét a családhoz? Vagy erre milyen megoldást tudtok, amitől nem lesz "szánalmas" a nő?
Szóval casually lefekszel valakivel akit nem tartasz a szexpartnerednek miközben elítéled azt, ha valaki élvezni akarja az életét, és nem a régi világ kollektivista rémálmában tengődni... Ez nálad akkor hogy áll össze? Ilyen strucc politika?
"Ha nem tartom a szexpartneremnek akkor nincs bűntudat" vagy mi? :D
#12: Azt vágod hogy te magadról is beszélsz mikor ezeket írod?:D vagy ez nem is tűnik fel neked vagy mi?
Amúgy meg azzal mindent elárultál, hogy 'ő szeret'. Szánalmasabb és undorítóbb vagy, mint amilyennek eddig tűntél.
LOL valamit benéztél, nem én neveztelek ösztönlénynek :D
Amúgy annyit ekézed a mai embereket, de mondd már el, miben jobb hogy a régi korok társadalmai meg gladiátorviadalokban, nyilvános kivégzésekben, és hasonló nyalánkságokban élték ki magukat? Vagy miben volt más mikor egy-egy hódító háború során a katonák tömegesen erőszakoltak meg mindenkit aki szembe jött és rendelkezett vaginával? Vagy legyen az etalon a 20.század amikor egyik autoriter katonai ideológia követte a másikat, és az emberek kb 20-30 éven belül két eszme rendszert is kialakítottak arra hogy épp miért kell kinyírni a másikat?
Pfff. De legalább daugoztak meg családot csináltak nem bulikháztak ugye? :D
Amúgy népi megfigyelés, az magyaráz arról hogy milyen erkölcstelen világban élünk, akit nem hívnak sehova.
Sokkal könnyebb a mondvacsinált morális fölénnyel takarózni mint elismerni, hogy lélekben egy zsémbes, házsártos vénember vagy.
Mindenki saját cselekedeteiért felelős.
Nem szólok le senkit.Tőlem oda mész,meg azt csinálsz,amit akarsz.
1 szempontom van csak általában ezzel az elvvel,h mindenki azt csnal,ami jólesik neki:Engem ne érintsen a dolog hátrányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!