Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan válasszam szét az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válasszam szét az érzelmeimet a szextől?

Figyelt kérdés

A mai világban már minden második nő felvállalja hogy ő bizony kapcsolaton kivül, csak testi kapcsolatban is benne van.

Voltak már próbálkozásaim, mindig az lett belőle hogy érzelmeim lettek a srác iránt. Kicsit már idősödtem, tapasztaltam, azt hittem már menni fog érzelmek nélkül, főleg hogy józan paraszti ésszel is látom hogy nem illünk össze. Mégis a tegnapi hihetetlen szex után már csak ő jár a fejemben... és nem olyanokra gondolok hogy hú de jó volt a tegnapi meg megismételhetnénk, hanem hogy vajon most mit csinál, hogy érzi magát meg ilyenek....

Én is szeretnék csak testi kapcsolatot kialakitani de valahogy mindig többet képzelek bele, hogyan lehetne külön választani a kettőt? :(

2021. máj. 11. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nekem sem ment sosem, szerintem az adja az igazi ízét a szexnek. Az viszont tény, hogy így sajnos egy szexkapcsolatom sem volt túl hosszú. (F)
2021. máj. 11. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki tudja szétválasztani az érzelmeket a szextől, ne izgulj, nekem sem megy. Csak olyannal tudok ágyba bújni, aki iránt érzek is valamit. F
2021. máj. 11. 12:25
 3/3 anonim válasza:
100%

Ha nem vagy rá alkalmas, ne válaszd szét. Nem szégyen ez, és egyáltalán nem azt jelenti, hogy még gyerek vagy, hanem hogy nem vagy így beprogramozva. Kösd ki az elején, hogy te csak párkapcsolatot keresel, és ne menj bele anélkül semmibe.

Amúgy az önmagában nem baj, ha személyként is kedveled a szexuális partnered, csak onnantól az, ha szenvedsz amiatt, hogy nem lehettek együtt.

2021. máj. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!