Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetem le érzelmeimet, ha melegként egy hetero fiú iránt érzek komolyabban?
Sajna sehogy.
Ugyanígy voltam én is. Heteróba szerelmes. Reménytelenül. Ráadásul éveken át minden nap láttam (egy suli).
Megszakítottam vele a kapcsolatot és elmondtam neki az érzéseimet. Ez volt a legtisztább és legjobb döntés amit valaha hoztam.
Sajnos aterzem, nagyon sokat sirtam/sirok emiatt, nem tudsz mit csinalni ezzel :)
Amig nem szakad meg a kapcsolat egy hetero sraccal, addig csak rossz lesz szerintem.
Nem értek egyet az előttem válaszolókkal. Ha jó barát is és értékes neked akor emiatt nem szabad meg szakitani a kapcsolatot. Ha biztos vagy benne hogy hetero akkor ne mondd el neki mert ez a te kereszted nem az övé. (Beszélgess más barátokkal, barátnőkkel róla, akikben megbízol).
Túl kell tenned magad rajta. Éld az életed ismerkedj melegekkel és majd ha találsz valakit akkor elmullik. Tapasztalat, én is szerelmes voltam a legjobb barátomba sőt az egyik barátnőm meg belém. Évekkel utána mondtam el a barátomnak viccesen egy buliban. A barátnőm meg elmondta anno és nem tudtam mit kezdeni vele, ő se hónapokig fura volt csalódtam én is és ő is, ezért nem javaslom az őszinteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!