Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szólják le ezeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják le ezeket a nőket? (szexkapcsolat/barátság extrákkal)

Figyelt kérdés

Az előbb olvastam itt egy kérdést, egy fiatal 20-on éves lány ilyen viszonyban van egy 40 éves férfivel. De nem is ez a lényeg, mert olyan kérdések alatt is hasonló kommentek gyűltek, ahol nem volt nagy korkülönbség a kérdező és a férfi közt.

Szidják az ilyen nőket, ha ők mennek a férfi lakására. De sok ilyen korban lévő fiatal nő még otthon lakik. Ezek a kommentelők mit gondolnak? Vigye haza a szexpartnerét a szülei házába? Vagy egy olyan lánynak nem lehet szex-/barátság extrákkal kapcsolata, aki otthon lakik?

Nekem is volt olyan időszak az életemben (már "kinőttem" belőle), amikor párkapcsolatra nem tartottam alkalmasnak magam, viszont vágytam bizonyos dolgokra. Akkor még otthon laktam, és én is a férfi lakására jártam, mert egyedül élt, így senkinek sem kellett kerülgetnie a másik szüleit/testvérét, ami szerintem elég ciki lenne egy ilyen helyzetben.

Ha a nő egyedül lakik, akkor persze, hogy a férfi járjon át hozzá. De a fenti esetben szerintem úgy a legjobb, ha a nő megy.

Ebben az esetben is ugyanúgy leszólnátok a nőket? Inkább hívja haza a szexpartnerét a családhoz? Vagy erre milyen megoldást tudtok, amitől nem lesz "szánalmas" a nő?

2021. dec. 9. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Irígyek, mert nekik menni sincs hova, nemhogy nő járjon hozzájuk😃
2021. dec. 9. 20:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én otthon laktam, nekem is úgy volt, hogy mindig én mentem a fiúkhoz, mert anyám nem engedett be senkit, még a gyűrűs vőlegényem is alig. Mert ez nem bordélyház, és mit szólnak a szomszédok.

És amúgy igen kellemetlen volt, hogy én mentem a férfihoz, mintha én járnék udvarolni. Valahogy a férfiak ezt így kezelik.

2021. dec. 9. 20:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

#1 szépen le is írta tömören a lényeget. Itt ne várj sokat a pasiktól. Kész csődtömeg a többség.

Mellesleg én is mikor otthon laktam, akkor én jártam át a partneremhez. Még a páromat se nagyon hívtam át hozzánk, inkább mentem én hozzájuk (az ő szülei sokkal elfogadóbbak és aranyosabbak voltak).

Most hogy már rég egyedül élek, még mindig nem gondolom, hogy mindenképp a férfi járjon hozzám:D Nem prosti vagyok hogy járjanak hozzám. Ez teljesen a 2 emberen múlik, hogy kinek mi a kényelmes, mihez van kedve stb. Én pl kifejezetten szeretek a pasihoz menni, mert nagyon sokat vagyok otthon és kicsit gázul hangzik, de nekem jót tesz a környezetváltozás:D hogy kucsit kimozdulhatok. Nem akarok mindig itthon lenni, nekem izgalmasabb és kényelmesebb másnák lenni. Szóval szívesen megyek át. Persze egy igazi férfi nem fogja hagyni, hogy a nő utazgasson aránytalanul sokat, szóval vagy elmegy érte autóval vagy küld érte taxit stb.

2021. dec. 9. 20:58
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Baromság az irigység.

Nekem van "szexpartnerem", bár nem tartom annak, nem is akarom annak tartani, de k**vára gáz ez az egész. Leszólják őket, igen, a kisebbség. Szexuális forradalom van, már mindenki orr-ba szájba b**zik, s lehet régen is tették volna ezt ha nem lett volna annyira elítélve, de akkor legalább még elvolt. Az az igazság, hogy az idióta társadalom etekintetben sem érti meg, hogy habár dugni jó, ezer más hatása is van, ami hosszú távon és széles spektrumban kifejzetetten káros.

A lényeg, ha p**ciba akarom mártani a f**kam, tömegével vannak csajok. Ha egy párt szeretnék, gyerekeim anyjának, aki értelmes, vannak gondolatai, világnézete, értékrendje, tud főzni, tud dolgokat alkotni, akkor már k**rvára nagy bajban vagyok. Ezért undorító ez az egész jelenség, a nők, a férfiak ...

2021. dec. 9. 21:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az ordít a leghangosabban, akinek kicsi a farka!"

/F.Imre, 2018. Gólyatábor/.

2021. dec. 9. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
#4: Van szexpartnered, de krva gáz az egész és milyen káros? Jólvan, magyarul te is egy agyatlan frusztrált ösztönlény pasi vagy.
2021. dec. 9. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 4.nek nincs is szexpartnere 🤔🤔

Vagy ha mégis, piszokmód sajnálom.

2021. dec. 9. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem tekintem szexpartnernek. Nem vagyok frusztrált ösztönlény férfi, jóval kevesebb nőt dugtam meg, mint ahány strigulája van egy egyátlagos 20+ éves p**sának :)
2021. dec. 9. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mindjárt gondoltuk hogy nem voltál sok nővel:D Ki az a szerencsétlen, aki leállna egy ilyen pasival? Kevés ennyire elkeseredett hölgy van.
2021. dec. 9. 21:44
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Édes vagy, te sajna nem talál. :)
2021. dec. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!