Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek működni fog? Jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működni fog? Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szűz, tini lány vagyok. Egyik fiú ismerősömmel kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Viszont nem akarunk kapcsolatot. Szeretjük egymást, ez biztos, de nem vagyunk szerelmesek. Több tényező is ellene szól, hogy mi együtt legyünk. Felajánlotta, hogy menjek fel hozzá valamelyik nap titokban. Mindenki tudja, hogy mit akar. Én is tudom. Belemenjek ebbe? Jó ötlet így elveszteni a szüzességemet? Ilyen fiatalon szexkapcsolatba belemenni? Ti mit gondoltok erről?

2021. jún. 21. 20:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%

Ilyen fiatalon ???

Mennyi az ilyen?

2021. jún. 21. 20:58
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha már gondolkodnod kell rajta akkor nem
2021. jún. 21. 20:59
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
Ha szeretitek egymást akkor az nem szexkapcsolat...
2021. jún. 21. 21:01
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom mi az oka, hogy nincs valaki "komoly", de egy futó baráti viszonynál, ahol csak szeretjük egymást de szerelmesek nem vagyunk alapon álltok, nem ajánlanám hogy feküdj alá. Több a jelentősége az első aktusnak, mint azt most gondolnád, az elsőre mindg emlékezni fogsz, ezért lenne jó valaki különlegessel elveszítened. Olyannal akivel szerelmesek vagytok pld:

Na de ez mindig az egyén felelőssége, döntése, az adott helyzetben nem hiszem hogy az itteni válaszok fognak hatni a döntésedre.

2021. jún. 21. 21:08
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Mennyi az annyi?

Mármint a korod.

Egyébként meg hallgass a 2-esre

2021. jún. 21. 21:13
 6/23 anonim ***** válasza:
31%

Nem, ne menj bele.

Itt vagyok én, én komoly kapcsolat reményében hívlak el randizni.

2021. jún. 21. 21:14
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Lány vagyok én is, privátban leírnád a korodat? (hogy ne tiltsanak)
2021. jún. 21. 21:14
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Lesz más, akibe szerelmes leszel.

Akkor pedig bánni fogod, hogy nem vele volt az első.

2021. jún. 21. 21:15
 9/23 A kérdező kommentje:

Jó, igazatok van. Nem kéne még. Csak igazából abban reménykedtem, hogy majd a szexnek köszönhetően egymásba szeretünk, de hülyeség. Jó, hogy kiírtam a kérdést, most majdnem rosszul döntöttem.

(ha rámírtok, elmondom a korom)

2021. jún. 21. 21:20
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha ennyire kérdés, nem mennék bele. Én egy FWB jellegű kapcsolatban vesztettem el, a hagyományos értelemben vett szerelem nélkül, viszont a partneremmel régen ismertük egymást és nagyon magas bizalmi fok mellett történt, egy percig nem volt kérdés, hogy vele szeretném/fogom elveszteni a szüzességem, és nem is bántam meg. Viszont ha ez kérdés, nem tartom kifejezetten jó ötletnek...
2021. jún. 21. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!