Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működni fog? Jó ötlet?
Ilyen fiatalon ???
Mennyi az ilyen?
Nem tudom mi az oka, hogy nincs valaki "komoly", de egy futó baráti viszonynál, ahol csak szeretjük egymást de szerelmesek nem vagyunk alapon álltok, nem ajánlanám hogy feküdj alá. Több a jelentősége az első aktusnak, mint azt most gondolnád, az elsőre mindg emlékezni fogsz, ezért lenne jó valaki különlegessel elveszítened. Olyannal akivel szerelmesek vagytok pld:
Na de ez mindig az egyén felelőssége, döntése, az adott helyzetben nem hiszem hogy az itteni válaszok fognak hatni a döntésedre.
Mennyi az annyi?
Mármint a korod.
Egyébként meg hallgass a 2-esre
Nem, ne menj bele.
Itt vagyok én, én komoly kapcsolat reményében hívlak el randizni.
Nem.
Lesz más, akibe szerelmes leszel.
Akkor pedig bánni fogod, hogy nem vele volt az első.
Jó, igazatok van. Nem kéne még. Csak igazából abban reménykedtem, hogy majd a szexnek köszönhetően egymásba szeretünk, de hülyeség. Jó, hogy kiírtam a kérdést, most majdnem rosszul döntöttem.
(ha rámírtok, elmondom a korom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!