Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működni fog? Jó ötlet?
Szerethetitek egymást, de szerelem nélkül csak barátként.
Felajánlotta, hogy szexeljetek... Ha te belemész, a ti dolgotok, minden jót. Viszont ha ezt a Gyakorin kell megkérdezned, azt azt jelenti, hogy nem vagy benne biztos, mások véleménye is érdekel, felelősségtudatos vagy. Ez jó. Márpedig itt mi, a Gyakorin azt tanácsoljuk, hogy ne :)
Több rossz, és hosszútávú következménye lehet, mint amennyi jó.
Megmondtam neki, hogy nem.
Erre elküldött a halál faszába, hogy szórakozzak az anyámmal. Igazatok volt, nem ő a megfelelő. Csak fura lesz vele nap mint nap találkozni most, hogy konkrétan megutált, de hát ez van.
Akkor mégis lehet, hogy csak ki akart használni... (?)
Remélem, sikerült megóvnunk valami rossztól. :)
Már nem aktuális, de köszönöm :D
Végül ráeszméltünk, hogy hiányzunk egymásnak, és összejöttünk. Ne kérdezzétek. Se én, se ő nem akartunk kapcsolatot, mégis az lett a vége. Kb egy hete vagyunk együtt. És azt mondja, hogy akármeddig vár rám, az első alkalommal. Szóval mégis szerelmesek vagyunk. Nagyon is. Csak a gátok miatt nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!