Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek működni fog? Jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működni fog? Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szűz, tini lány vagyok. Egyik fiú ismerősömmel kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Viszont nem akarunk kapcsolatot. Szeretjük egymást, ez biztos, de nem vagyunk szerelmesek. Több tényező is ellene szól, hogy mi együtt legyünk. Felajánlotta, hogy menjek fel hozzá valamelyik nap titokban. Mindenki tudja, hogy mit akar. Én is tudom. Belemenjek ebbe? Jó ötlet így elveszteni a szüzességemet? Ilyen fiatalon szexkapcsolatba belemenni? Ti mit gondoltok erről?

2021. jún. 21. 20:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Privátban is sok hasznos dolgot írtatok. Végül szerintem nem lesz belőle semmi.
2021. jún. 21. 21:25
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerethetitek egymást, de szerelem nélkül csak barátként.

Felajánlotta, hogy szexeljetek... Ha te belemész, a ti dolgotok, minden jót. Viszont ha ezt a Gyakorin kell megkérdezned, azt azt jelenti, hogy nem vagy benne biztos, mások véleménye is érdekel, felelősségtudatos vagy. Ez jó. Márpedig itt mi, a Gyakorin azt tanácsoljuk, hogy ne :)

Több rossz, és hosszútávú következménye lehet, mint amennyi jó.

2021. jún. 21. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha ennyire nem bízol benne, nem kívánod akkor nincs kérdés. A szimpátia megvan ez pipa, de a szexhez bizalom ÉS vágy is szükséges tényező. Ez utóbbi meg ha jól érzem nincs meg.
2021. jún. 21. 22:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Örülök, hogy lebeszéltetek.
2021. jún. 21. 22:32
 15/23 A kérdező kommentje:

Megmondtam neki, hogy nem.

Erre elküldött a halál faszába, hogy szórakozzak az anyámmal. Igazatok volt, nem ő a megfelelő. Csak fura lesz vele nap mint nap találkozni most, hogy konkrétan megutált, de hát ez van.

2021. jún. 22. 12:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis lehet, hogy csak ki akart használni... (?)

Remélem, sikerült megóvnunk valami rossztól. :)

2021. jún. 22. 12:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
oof sajnos eléggé úgy hangzik mintha csak arra kellenél neki:( szerintem hagyd is ott ha ekkora tahó
2021. jún. 29. 19:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Már nem aktuális, de köszönöm :D

Végül ráeszméltünk, hogy hiányzunk egymásnak, és összejöttünk. Ne kérdezzétek. Se én, se ő nem akartunk kapcsolatot, mégis az lett a vége. Kb egy hete vagyunk együtt. És azt mondja, hogy akármeddig vár rám, az első alkalommal. Szóval mégis szerelmesek vagyunk. Nagyon is. Csak a gátok miatt nem láttam.

2021. jún. 29. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy tapló télapó, én biztos offoltam volna. Te tudod, ha orra esel, az a te dolgod lesz. De ha már így álltok, erről én megbizonyosodnék hogy meddig bírja ténylegesen és egy hetes "kapcsolatot" nem neveznék szerelemnek. Várasd meg a balekot minimum 4 hónapig, aztán ha elhagy emiatt, nkünk volt igazunk.
2021. jún. 29. 20:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Miért ne nevezhetnék egy egy hetes kapcsolatot szerelemnek? Érzem rajta, hogy szeret. Teljesen megváltozott a viselkedése, amióta együtt vagyunk. Sokkal finomabb, aranyosabb. Egész nap hív, hogy legyek vele, mindig ír. Biztos, hogy szeret. Ezt nem lehet eltéveszteni, viszont arra én is kíváncsi leszek, meddig fogja bírni. Lassan már én se bírok magammal.
2021. jún. 29. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!