Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem fog rib*ncnak nézni a barátom? Srácok to hogy reagálnátok ha ilyet kérne a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Szex közben egy kicsit felhuzott. Éppen elég hosszan oralozott nekem, de már annyira kivoltam, hogy kb könyörögtem neki, hogy " tedd be légyszi végre" és emlékszem akkor olyan furán nézett rám, de már kicsit meg voltam őrülve na... És nagyon úgy nézett ki hogy ez nem jött be neki, és egy kicsit sok voltam2021. dec. 9. 19:22
21/23 dregor válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, mikor ilyet hallok... :D Ha ezért ribinek gondol valaki, az menjen és csinálja magának.
22/23 anonim válasza:
Hát attól is függ, hogy mondtad ezt. Mert itt mindenki azt feltételezi, hogy arra utaltál, hogy már nagyon felizgatott a srác a nyalással. Viszont én első olvasatban ezt mondatot (főleg a "végre" miatt) én úgy értelmeztem, hogy vagy nagyon rosszul nyalt a srác, rosszul esett, vagy már marhára eleged volt az egészből, és minél hamarabb túl akartál lenni a szexen, hogy mehess aludni. Szóvak ha ezekkel a szavakkal mondtad, és esetleg (akaratlanul) olyan stílusban is, akkor simán érthette úgy a srác, hogy ezzel leszólod a nyalási technikáját
23/23 anonim válasza:
4es neked forma 1-es pilotának kéne menned ilyen rakció idövel :D nem mindenkinek áll nyalás közben, ez már kb 100adik ilyen kérdés az évben. jó megoldás több is van. mondjuk a tedd be vagy 69 kérése egyszerre, döntse el pasi. vagy megkérdezi nő, hogy áll, vagy bekapja neki. szóval rövíden megoldhatók ilyen helyzetek,nem kell problémázni rajta,csak megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!