Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy reagálnátok, ha a barátnőtök előállna ezzel? Csalódottak lennétek, vagy megértenétek?

Figyelt kérdés

Azt tudnátok alapból, hogy soha életében nem volt orgazmusa, nem tud elmenni semmitől se, veletek se, de előttetek másokkal se tudott. És egyszer elmondaná, hogy nemrég vett kíváncsiságból egy vibrátort, és azzal életében először sikerült neki.

Csalódottak lennétek, és nem örülnétek neki, ha használná? Vagy megértenétek, hogy ha már máshogy nem megy neki, akkor legalább így?

2021. aug. 4. 13:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
hát inkább a vibrátort nyögje be, mint a másik pasit, vagy valami nagyon beteg vágyat ami nem fér bele :)
2021. aug. 4. 13:39
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőm használ vibrátort,de nem zavar.
2021. aug. 4. 13:40
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem gond, ha közös szex alkalmával használja. Vibri a punciba, kuki a popsiba.
2021. aug. 4. 13:41
 4/20 anonim ***** válasza:
98%
Inkább vibrátor mint valami másik kan.... amúgy meg ha vibrátortól megy akkor mennie kéne rendesen is
2021. aug. 4. 13:42
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen előélet mellett biztos már hatvanszor javasoltam volna neki, úgyhogy maximum annyi lenne a reakcióm, hogy naugyebazmeg. De azért remélem nem csak egyedül használja, mert akkor van baj.
2021. aug. 4. 13:43
 6/20 zol56 ***** válasza:
100%

Nem lennék csalódott, mert ha egy partnerrel sem tudott elmenni akkor nagy valószínűséggel nála lehet a bibi. Persze nem ismerjük a volt és jelenlegi partnereit. Ezt akkor mondom ha a ferfiak legalább átlagos partnerek voltak.

Ha rólad van szó, ha te vagy a párja akkor inkabb leülnék vele és próbálnám megérteni a miérteket.

2021. aug. 4. 13:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Megérteném és azt mondanám, hogy babám akkor ezentúl használni fogjuk közösen is, hogy szex közben te is el tudj élvezni.
2021. aug. 4. 13:44
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha az én barátnőm lennél, már rég vettem volna neked vibrit, nem is egyet... :D
2021. aug. 4. 13:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában az a tény, hogy ennyire nehezen megy el, nem zavarva.

Az zavarna, hogy nem az elején mondta el a dolgot.

2021. aug. 4. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

az orgazmus gyakorlással elérhető. A vibrátor erre tökéletes eszköz

én örülnék neki

2021. aug. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!