Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem fog rib*ncnak nézni a barátom? Srácok to hogy reagálnátok ha ilyet kérne a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Szex közben egy kicsit felhuzott. Éppen elég hosszan oralozott nekem, de már annyira kivoltam, hogy kb könyörögtem neki, hogy " tedd be légyszi végre" és emlékszem akkor olyan furán nézett rám, de már kicsit meg voltam őrülve na... És nagyon úgy nézett ki hogy ez nem jött be neki, és egy kicsit sok voltam2021. dec. 9. 19:22
1/23 anonim válasza:
Hát ha erre rosszul reagált lehet hogy meleg
2/23 anonim válasza:
Szerintem szexi voltál.Én nem látok semmi problémát ebben.A barátodnak szokatlan volt a reakciód.
3/23 anonim válasza:
Egy felnőtt, érett férfi nem fog ilyeneken meglepődni.
Hány éves a pasid? 18?
4/23 anonim válasza:
Én nem tudom milyen barátod van, de ha egy lány tőlem azt kérné, hogy tegyem be végre, akkor azt hiszem 0,000001 mp gondolkoznék.
5/23 anonim válasza:
Ha nekem mondtad volna ezt én lehet ott helyben elélveztem volna.
Nekem a barátnőmnek mindig úgy kell könyörögjek, hogy betehessem a hegyét egy kicsit amíg ő tévézik.
6/23 anonim válasza:
Minden pasi erre vár, hogy ezt hallja egy lelkes nyalás közben, hogy elérte a célját! Gondolom tizenévesek vagytok még... később majd beérik a feje lágya.
7/23 anonim válasza:
Énis mondtam már ilyet páromnak de nem tette be :(
8/23 anonim válasza:
Szerintem annyira izgató voltal, hogy félt, hogy eldurran. Velem volt már ilyen, annyira felpörgetett a lány, hogy lassítanom kellett. Ciki, nem ciki, néha előfordul.
9/23 anonim válasza:
Ennél szebbet egy nő se tudna mondani a pasijanak. Ha ettől furán nézett rád, akkor bizony a srác a fura.
10/23 anonim válasza:
9
Ne menőzzél már azzal hogy milyen jól baszol, mindenütt ott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!