Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt nem fog rib*ncnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt nem fog rib*ncnak nézni a barátom? Srácok to hogy reagálnátok ha ilyet kérne a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Szex közben egy kicsit felhuzott. Éppen elég hosszan oralozott nekem, de már annyira kivoltam, hogy kb könyörögtem neki, hogy " tedd be légyszi végre" és emlékszem akkor olyan furán nézett rám, de már kicsit meg voltam őrülve na... És nagyon úgy nézett ki hogy ez nem jött be neki, és egy kicsit sok voltam

2021. dec. 9. 19:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Itt meg miféle pasijai vannak néhány lánynak? Egyiket rosszul érinti ha a csaj kimondja hogy tegye már be, a másiknak meg könyörögni kell? A barátod az akivel valami nincs rendben. A lány akivel mostanában vagyok, először jól átmasszírozom amitől elkezd nedvesedni, utána meg addig ujjazom hogy végül ő is azt mondja hogy tegyem már be végre, ennél jobbat férfiember aligha hallhat.
2021. dec. 9. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Mielött ezt kérted meggyözödtél arrol, hogy rendesen áll-e neki? (Mert lehet, hogy a szorgalmas nyalás közben lekokadt neki. Azért is nyalt esetleg olyan sokáig.)
2021. dec. 9. 22:22
 13/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, okos kérdés. Tényleg nem állt neki, ahogy visszaemlékszem most.

De srácok, nektek nem szokott állni miközben a barátnőtöket nyaljátok?

2021. dec. 10. 06:15
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
#13 dehogyisnem, olyankor már én is alig bírok magammal mert a sóhajtozásokból és egy-egy nyögésből hallom és látom ahogy tetszik a lánynak.
2021. dec. 10. 06:31
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
99%-ban áll, a helyzet, a látvány és különösen a lány reakciói miatt. Amikor nem állt, az pia miatt volt néhányszor, de ahhoz nem egy sör kellett, hanem rendes befolyásoltság.
2021. dec. 10. 07:14
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Az 8-as és 12-es válasznak látom értelmét... lehet pl félt attól, ha berakja azonnal elmegy, vagy éppen nem állt neki. Mindkettőnek lehet oka a gátlásosság... persze bármi lehet, de a te viselkedéseddel semmi baj nem volt.

A volt feleségem nem szerette, ha nyalják, max nagyon rövid ideig, azt semennyire, ha ujjazzák, a szexjátékoktól idegenkedett, anál se... azt szerette ha durván dugom vagy leszop@tom... fantasztikus volt vele a szex.

Miért baj, ha cafkának néz a pasid? Én örülök, ha egy cafkaként viselkedik velem a csajom az ágyban.

2021. dec. 10. 08:33
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
légyszi szó zavarhatta meg
2021. dec. 10. 09:17
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
13 nekem áll közben, de van akinek több idő mig csak ettölb feláll,és van akinek nem. csináljátok 69-ben és akkor csak állni fog
2021. dec. 10. 09:20
 19/23 anonim ***** válasza:
97%
Hát, személy szerint én imádnám, ha annyira fel tudnám húzni a csajt, hogy szabályosan könyörögne azért, hogy tegyem be neki... :D
2021. dec. 10. 11:48
 20/23 anonim ***** válasza:
96%
engem izgatna. nem gondolnám, hogy ettől lennél ri.banc.
2021. dec. 10. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!