Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most mi az igazság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi az igazság?

Figyelt kérdés

Az egyik munkatársamnak kapcsolata van. Mellette elég érdekes jeleket küld felém. Előfordult már hogy megcsókolt és mikor levettem a kabátom akkor nézte a melleimet, aztán mikor leültünk egymás mellé akkor is vagy négyszer ránézett a melleimre. Mondtam neki hogy ha barátnője van akkor legyen hű hozzá, megbeszéltük hogy a csókolózgatások is befejeződnek. Ő maga is erősködött hogy nagyon abba kéne hagyni,meg az iránt is puhatolózott hogy be fogom-e köpni a barátnőjénél.

Aztán én tartom is ehhez magam, viszont ő továbbra is nézeget és amikor hozzá beszélek akkor közelebb hajol az arcomhoz és folyamatosan nézi a számat, más férfiak olyankor nézték így a számat mikor csókot szerettek volna.

Utána számonkértem rajta hogy megbeszéltük, mégis fura helyzetek vannak, erre azt válaszolta hogy nem tudja, mi lehet az oka, bűntudata van miatta, de mégis csinálja, de közben nem gondol rám úgy. Ezt nem akarom elhinni a leírtak alapján hogy nem tudja miért csinálja meg azt se hogy nem tetszem neki. Szerintetek?

2021. dec. 7. 08:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
Ba$$atok!
2021. dec. 7. 12:41
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Alig várja hogy gerincrevágjon.
2021. dec. 7. 12:58
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Egy laza szopás beleférhetne neked, s akkor ő is letudta, meg te is a kíváncsiságodat, hogy mekkora neki.
2021. dec. 7. 15:02
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

Mind a 13 variáció jó amit eddig olvastunk, de szerintem itt egy egész egyszerű dologról van szó.

Tudod hányszor jártam már úgy, hogy megvettemvegy nadrágot, aztán pár nap múlva láttamvegy sokkal jobbat.

Tavaly vettem egy TV-t, 2 hét múlva láttam egy sokkal jobbat ugyanolyan áron.

Mi férfiak sokszor járunk úgy, hogy elveszünk valakit feleségül. Elvagyunk tőle ájulva, elvagyunk olvadva, mert tuti, hogy a nagy Ő számunkra.

Gondoljuk mi.

Aztán telnek múlnak a hónapok, esetleg az évek, belebotlunk valakibe, és rájövünk, hogy mekkorát hibáztunk.

Elképzelhető, hogy ennek a kis kollegádnak pont te vagy az esete, függetlenül attól, hogy milyen vagy, de lehet,hogy neki pont te vagy a nagy Ő.

Miért lenne ez olyan elképzelhetetlen? Egyszerűen nem tuja magát visszafogni, mert annyira tetszel neki.

Szerintem ami jól esik mindkettőtöknek, azt nyugodtan csináljátok, aztán majd kiderül.

Valahogyan pontot kell ennek a végére tenni. Minden nap látjátok egymást. Ez így borzasztó kellemetlen, és feszültséges helyzet.

Neki áll a kukija, neked meg bizsereg a cicusod. Hát lehet így normálisan dolgozni, és a munkára koncentrálni. ????

Na ugye hogy nem !!!!

2021. dec. 8. 11:20
 15/23 anonim ***** válasza:

#14: Tehát a férfiak érzelmi selejt, meggondolatlan, elköteleződésre és szeretetre képtelen lények?

Mondjuk jó végre ezt a beismerést egy férfitól hallani.

2021. dec. 8. 11:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Meg amúgy az is fura hogy ha irántam is érez valamit akkor pont hogy ha a barátnővel akar maradni, csökkentenie kellene a találkozások számát de erre mindig munka után is akar találkozni, egyszer felhívta közben a barátnője és letagadta előtte hogy velem van
2021. dec. 8. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod hogy végre megkeféljen?
2021. dec. 8. 12:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Mert a csóknál nem mer tovabbmenni
2021. dec. 8. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Add egyértelműen a tudtára. Markold meg neki.
2021. dec. 8. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:

14# Kérlek a magad nevében tegyél ilyen kijelentéseket (főleg látva, hogy a feminácik vérszemet kapnak az ilyen kommentektől, lásd 15#).

Azt, hogy TE nevezetesen nem vagy képes meghozni helyes döntéseket, hogy téged ennyire befolyásol a marketinghazugság, hogy a két nappal később üzletbe kerülő tévé egy jobb minőség, egy nagyobb "Ő", mint az előző nap megvett aktuális "nagy Ő" (értsd ezt a párkapcsolatokra is akár) ne projektáld a telejs férfi nemre, jó?

2021. dec. 8. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!