Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ebben az igazság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ebben az igazság?

Figyelt kérdés

Hogy az a pasi aki ismeri a tested, tehát tudja mit szeretsz a szexben, az “ veszélyes?”

Tehát viccesen gondolom

2021. jún. 21. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Hát szó se róla a jó szex elengedhetetlen a jó kapcsolathoz. Annyi igazság van benne, mint az ismert viccben. Miszerint a legveszélyesebb sütemény az esküvői torta :) Ettől még a jó szex kevés a boldogsághoz, ahhoz a két ember összeillő személyisége is kell.
2021. jún. 21. 13:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Jól van, nem filozofálni akartam az élet mélységeiről de köszönöm
2021. jún. 21. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt értem, hogy viccesen értendőnek érted a "veszélyest"...

De mire is gondolsz pontosan?:D

2021. jún. 21. 14:22
 4/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Igen, fennáll a veszélye, hogy elcsavarja a fejedet.
2021. jún. 21. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy egy fiú nem illik egy lányhoz, ezt tudja a lány is, de annyira jó a szex, hogy nem bírja elengedni a pasit. Tudod van az a mondás is, hogy a lányokat szerelmesre kell dugni, ennek van valóságalapja.
2021. jún. 21. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy veszélyes, elkezd olyan helyeken csókolgatni, hogy azonnal beindulsz. Nem véletlenül találgatva, ez zóna-e, hanem mert ismer, és bumm, már dőltök is ágyba. Én már csak tudom.

30 F

2021. jún. 21. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, veszélyes az ilyen pasi. Mikor valskivel nagyon jó a szex, akkor nagyon nehéz lelépni. Miután szakítasz, utána is azon fogsz agyalni, hogy sose találsz még egy ilyen pasit, akivel ilyen jó a szex. Sokszor ez igaz is.

Ez olyan, hogy amíg nem kóstoltál valamit, addignem is fogsz vágyakozni utána. De ha màr megízlelted, utána nem akarod beérni kevesebbel

Emiatt veszélyes az ilyen pasi (ha mellette nem passzoltok emberileg, rossz a kapcsolat)

N

2021. jún. 21. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyiban lehet veszélyes, hogy ha tényleg igazán jó vele, az tud gyfajta függőséget okozni.
2021. jún. 21. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló megadta a választ a világ problémáira. BÁR JÓ A SZEX, SZAKÍT!!!! HAHAHAHA..... és akkor legyen mindenki feminista! :D :D :D

30 F

2021. jún. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!