Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ebben az igazság?
Hogy az a pasi aki ismeri a tested, tehát tudja mit szeretsz a szexben, az “ veszélyes?”
Tehát viccesen gondolom
Azt értem, hogy viccesen értendőnek érted a "veszélyest"...
De mire is gondolsz pontosan?:D
Persze, hogy veszélyes, elkezd olyan helyeken csókolgatni, hogy azonnal beindulsz. Nem véletlenül találgatva, ez zóna-e, hanem mert ismer, és bumm, már dőltök is ágyba. Én már csak tudom.
30 F
Persze, veszélyes az ilyen pasi. Mikor valskivel nagyon jó a szex, akkor nagyon nehéz lelépni. Miután szakítasz, utána is azon fogsz agyalni, hogy sose találsz még egy ilyen pasit, akivel ilyen jó a szex. Sokszor ez igaz is.
Ez olyan, hogy amíg nem kóstoltál valamit, addignem is fogsz vágyakozni utána. De ha màr megízlelted, utána nem akarod beérni kevesebbel
Emiatt veszélyes az ilyen pasi (ha mellette nem passzoltok emberileg, rossz a kapcsolat)
N
7-es válaszoló megadta a választ a világ problémáira. BÁR JÓ A SZEX, SZAKÍT!!!! HAHAHAHA..... és akkor legyen mindenki feminista! :D :D :D
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!