Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá fognak jönni, hogy szűz vagyok?
Senkinek nem ciki, hogy még esetleg szűz. Akkor és azzal veszíted el, akivel akarod.
20F
Én már hazudtam erről az osztálytársaim, barátaim előtt. Mert szégyelltem, hogy még nem voltam senkivel se és egyszer egy furcsa cselekménysorozat következtében (ami egy hosszú sztori, de ilyen bulizós, berúgós, osztálykirándulásos történet több, mint 2 évvel ezelőttről) elkezdtem nekik erről hazudni, hogy nekem volt már barátnőm, meg a többi. Végül nem tudom, hogy rájöttek-e azóta (mert nekem egészen érettségiig úgy tűnt, hogy bevették, avagy tettek az egészre csak), de ez az egyik fő ok, amiért lehetőleg kerülöm velük a kapcsolatot. Persze van itt más is, amik miatt nem tudnék eléjük állni, de emiatt a húzásom miatt nem tartom magam szavahihető embernek előttük. Szóval igen, én elkövettem ezt a hibát anno, mert úgy gondoltam 17 évesen, hogy ez helyesebb út. Ha megengedsz egy javaslatot a részemről, szerintem kerüld a témát, ahogy tudod. Amikor pedig kénytelen vagy feketét, vagy fehéret mondani, akkor pedig vállald fel, hogy igen, te még nem voltál senkivel se.
Megjegyzem, hogy ha egy lány hazudja le a szüzességét és rajtakapják, avagy nyíltan felvállalja ezt, az kevésbé elítélendő a rosszindulatú emberek szemében, és kisebb valószínűséggel fognak beléd kötni. Egy férfit jobban sarokba lehet szorítani ebben a témakörben, mert ilyen helyzetben könnyű lerombolni az esetleges önbecsülését és a tekintélyét, ami még megmaradt neki. Egy lány esetében meglehet, hogy még pirospont is sokak szemében, hogy még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!