Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik itt nyilvánulnak meg a furcsa világképekül az emberi kapcsaitokról tényleg csoda hogy valszeg szűzen fognak meghalni?
Mondok néhány itteni példát.
Állami eszközöket alkalmazna a derék ember a párkapcsolatok szabályozására, bevezetné a nemi erőszakot, legalizálná a pedofíliát.
Pontrendszert állít fel a párok osztályozására.
Ezeket mind itt olvastam.
Most képzelje el bárki hogy ez vagy ezek Állami eszközökkel próbálnák meg ezt szabályozni hatalommal a kezükben. Mi a fene lenne itt ?
Van egy 12 éves kislányod akkor vele lehet....Mer a Jóskának 30 évesen még nem jött össze.
Létre lehetne hozni valami rendőrséget hogy tartoztassák le a független nőket és kényszerítsék bele egy kapcsolatba az ilyenekkel ?
Vagy a prostitúciót fizetné az adózó társadalom.
Mert már 10 E is sok egy szűziség elvételért. Vagy csak alapjáraton félsz a nénitől.
"Elköveted azt a hibát, hogy komolyan veszed az internetes trollokat."
Több száz ilyen kérdést olvastam ezek nem véletlenek vagy viccek akartak lenni, ezek ezt komolyan gondolják.
Azok se piskóták mám, akik ide jönnek provokálni a jónépet.
És persze, hogy ledobja a gépszíjat ettől az illető, nekem legalábbis nem kicsit szokott eldurranni az agyam, ha provokálnak, sunyi módon(neten)
Álljon elém, és szívózzon akkor.
Amúgy még mindig nem lehet tudni, ki itt a nő, és ki a férfi(hülyegyerek)
LEgnagyobb ludas itt kérdező maga a gyk, aki évek óta szrik az oldal fejlesztésére, és lazán végignézi, hogy egymás torkának esnek emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!