Nem emberi viselkedés? :D
Sziasztok!
A teljes sztorit nem írnám le, mert hosszú és lehet magára ismerne még anoniman is, de itt van röviden a felvezető sztori és a kérdés:
Én szeretek beszélni, de csak jó társaságban (igen, F vagyok). Legalább is eddig, mert most zavarba jöttem egy hülye miatt :D Hogy lehet az, hogy beszélgetek egy már majdnem 2 éve ismert emberrel és a beszélgetés közben a mondat közepén hirtelen befogja a száját és csak kussban sétálunk tovább? :D még én éreztem sz*rul magam, mert nem képes válaszolni, ráadásul élőben. Ezt nem először csinálja, de eddig elhessegettem a történést azzal, hogy hirtelen kiszáradt a torka és gyorsan elkezdett nyelni, vagy eszébe jutott valami és befogja a száját, de 10 másodpercig akkor is furcsa lenne.
Az ilyeneknek mi a bajuk? Ő a második, akivel életemben találkoztam és ilyet csinál. Tudom, ez az egész óvodásnak hangzik, hogy ilyet kérdezek és elég sz*rul is érzem magam emiatt, mert ez tiszteletlenség is. Mi zajlik az ilyenek fejében, valaki tudja? Talán az, hogy hirtelen félbe hagyja a mondatot és várja hogy a másik megkérdezze miért hagyta félbe vagy mi? Wtf.
Illetve ilyen esetben én elkezdek valamit mondani, mintha mi sem történt volna, de elég idegesítő, mintha egy 10 évessel beszélnék, akinek valami eszébe jut és befogja a száját :D
Ki kell emelnem, hogy senki mást nem ismerek (csak régről 1-et), aki ugyanezt csinálta.
Valakivel történt hasonló? Ti hogy kezeltétek? Nem beszéltek többet vele?
Nem lehet,hogy azért fogta be a száját,mert nevetett magában?
Vagy nem tudott hozzászólni a témához, és inkább be fogta a száját.Egy kicsit furcsa, legközelebb ha beszélsz vele te is fogd be a szádat és fiçgyeld a reakcióját,hogy mit mond,mit csinál.
Full komoly dolgokról beszéltünk általában, néha viccelődtünk csak, így furcsa lenne ha amiatt csendesedett volna el. Persze lehetséges amit írtál.
Nem, én ilyen játékot nem játszom, van elég beszélgetőtársam :D
Hát igen, valami ilyesmi lehet, kivéve ha értelmi fogyatékos, de azt nem hiszem :D (csak viccelek, nyugi).
Viszont ez örökre rejtély marad már, mert elmondani nem fogja kérdésre sem, az 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!