Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az igazság?
Az egyik munkatársamnak kapcsolata van. Mellette elég érdekes jeleket küld felém. Előfordult már hogy megcsókolt és mikor levettem a kabátom akkor nézte a melleimet, aztán mikor leültünk egymás mellé akkor is vagy négyszer ránézett a melleimre. Mondtam neki hogy ha barátnője van akkor legyen hű hozzá, megbeszéltük hogy a csókolózgatások is befejeződnek. Ő maga is erősködött hogy nagyon abba kéne hagyni,meg az iránt is puhatolózott hogy be fogom-e köpni a barátnőjénél.
Aztán én tartom is ehhez magam, viszont ő továbbra is nézeget és amikor hozzá beszélek akkor közelebb hajol az arcomhoz és folyamatosan nézi a számat, más férfiak olyankor nézték így a számat mikor csókot szerettek volna.
Utána számonkértem rajta hogy megbeszéltük, mégis fura helyzetek vannak, erre azt válaszolta hogy nem tudja, mi lehet az oka, bűntudata van miatta, de mégis csinálja, de közben nem gondol rám úgy. Ezt nem akarom elhinni a leírtak alapján hogy nem tudja miért csinálja meg azt se hogy nem tetszem neki. Szerintetek?
Segítek: nem csak egy szavát, de még a nézését se hidd el (mondjuk ez a legtöbb férfire igaz). Egy ilyen aki megcsalja a párját szerinted hogy fog viselkedni veled? Normális lesz? Őszinte? Hát nem. Az ilyen férgek midnenr összehordanak, csak hogy megdughassanak (következmények nélkül). Előadja a 'jaj neki bűntudata van' meg 'még sose érzett/csinált ilyet' meg a 'próbálja abbahagyni de olyan hatással vagy rá hogy nem megy' baromságokat. Ne legyél naiv. Akinek bűntudata van, aki hűséges akar lenni, az nem így viselkedik. Ez csak egy kis gyáva féreg aki puhítgat i akar, manipulálni.
Mellesleg te sem vagy az erkölcs szobra, nagyon gerinctelen dolog volt a részedről már az is, hogy rendszeresen csókolóztál vele. De még észbe kaphatsz viszonylag időben, csak használd a józan eszed és ne dőlj be minden szarnak, amit a pasik mondanak. A szavakat a legtöbbje nem gondolja komolyan, csak a manipuláció eszköze számukra. A hányadék viselkedésük elárulja mi a valóság..
"nem tudja, mi lehet az oka, bűntudata van miatta, de mégis csinálja, de közben nem gondol rám úgy"
A f.szt nem gondol úgy! Ez a leggygyibb bugyilerángató duma. El ne hidd már, röhej az egész. Nem tudja, miért csinálja?? Magyarul egy állati ösztönylénynek tartja magát, akinek nincsenek racionális döntései? Hagyjuk már.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!