Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Miért akarsz kiskorúval szexelni?:'D
2/18 anonim válasza:
Az az igazság, hogy kezd ijesztő lenni ez a sok fiatalkorúakat/14 éveseket meg lehet-e dugni. Ne legyetek már ilyen türelmetlenek, egy 14 éves még kislány szinte.
3/18 anonim válasza:
Még mindig 14. születésnapot követő naptól szexelhet
(18 év alattival már 12. éves kor után is lehet, de feltételezem te már elmúltál 18)
Ezen felül van speciális szabály arra, ha hatalmi vagy befolyási viszony áll fenn pl főnöke, edzője, tanára
4/18 A kérdező kommentje:
1-es sajnálom 17 éves vagyok, és szerettem volna tisztába lenni vele
2021. jún. 21. 22:49
5/18 anonim válasza:
Fiatalkorúval, kölcsönös beleegyezés esetén lehet. Fiatalkorú = 14. életévét betöltött személy + az egyéb tényezők (pl. nem rokon, nem áll függőségi viszonyban, nem áll cselekvőképtelenséget korlátozó gondokság alatt stb.).
6/18 anonim válasza:
Ha 17 vagy, akkor 12. életévét betöltött személlyel szexelhetsz közös megegyezéssel büntetlenül. (Egészen a 18. születésnapodig.)
7/18 anonim válasza:
Én 13 évesen vesztettem el, és lám teljesen normális felnőtt nő vagyok. Nem feltétlen kortól függ, amikor az ember készen áll a dologra onnantól mehet.
8/18 anonim válasza:
14 évesen vesztettem el a szüzességem, egy 35 éves nő vette el. Négy évig még foglalkoztunk egymással, 18 lettem akkor lett vége a kapcsolatunknak. Lehet tudatosan csinálta hogy ne legyen büntethető ez a mai napig nem derült ki, nem is kérdeztem.
9/18 anonim válasza:
Törvényileg ha 17 vagy akkor 12 évét betöltött személlyel már nem bűntetendő, viszont amint betöltötted a 18-at már csak a 14. évét betöltöttek az alsó határ, az alatt már szexuális visszaélésnek számít. 12 év alatt pedig minden esetben szexuális erőszak.
Ez nem egy véleménypost, ezek a törvényi szabályok, hogy egyetértek-e vele vagy sem, az most irreleváns.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!én 2 nap múlva leszek 18, barátnőm pedog 20 nap múlva 15. Ezért is érdekeltek, hogy mik a szabályok. Nemsokára egy éve, hogy együtt leszünk. Sokan mondták hogy 15től legális, előtte pedig nem. Egy ideig még nem is szeretnék semmit. Csak ezt szerettem volna tudni
2021. jún. 22. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!