Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtaláltam a barátnőm meztele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a barátnőm meztelen képét online. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Ismeretlen számról jött sms egy linkkel ami magyar képfeltöltős oldalra mutatott. Megnyitottam és megláttam a barátnőmet ahogy felhúzott pólóval mutatja a csupasz melleit. Ez esetben mi a teendő? Hogyan kerülhetett ez ki online felülete?

2021. dec. 6. 08:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
50%
Valóban nem vagyok szakértő,viszont az informatikus zsenik sem a gyakorin születnek. Te sem vagy igazán hozzáértő,hiszen olyan problémákat oldasz meg itt pár szóban,amibe "nagy embereknek" is beletörik a bicskájuk.
2021. dec. 6. 12:11
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Érvelésed sajnos nem helytálló számomra "Nem vagyok szakértő ,, de tudom kinek mibe és miért töri a bicskája ... Meg természetes módon persze hogy pár szóban írom le hogy mit csinálok mert legalább bárnapost történetről van szó ... Bár bizalmatlanságod megértem az emberek felé
2021. dec. 6. 12:20
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem is számodra érvelek. Egyszerűen egy csalónak gondollak,aki a történetre vágyik,aminek semmi köze a kép törléséhez. Te egy gyakoris farokverő vagy,aki a sztorira,vagy a képre vágyik,csak egy "szaktudás" mögé bújuk.
2021. dec. 6. 12:28
 24/33 anonim ***** válasza:
91%
A képfeltoltes dátuma se bizonyít semmit mert az nem jelenti hogy a képet most csinálták. Valószínűleg mivel képfeltoltes, és ismeretlen szám egy ex akar vele ezzel kicseszni.
2021. dec. 6. 12:33
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Aszongya' hogy sorrendben:

1) Megnézed tényleg a csajod-e (azért gondolom ismered már annyira minden porcikáját hogy el tudd dönteni).

2) Lemented a képet mert abban is sok adat lehet (file módosítása, gép típusa stb.).

3) Jó alaposan megnézed mikor készülhetett a kép - háttér, testalkata, lamentálsz rajta hogy együtt voltál-e már vele mikor készült (ha igen az nagy szívás 😂).

4) Leülsz a csajoddal és megbeszéled vele, hogy nézd csak mit kaptam, ez mi, mikor készült, hogy kerülhetett oda. Utána eldöntitek mi legyen.

2021. dec. 6. 12:40
 26/33 anonim ***** válasza:
47%
Linket elküldöd? Haveromnak kéne. 🙃
2021. dec. 6. 12:42
 27/33 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a csajod rakta fel neked mikulásajándéknak, és kíváncsi hogy mondod-e neki, vagy kivered rá, mint az egy rendes gyakorishoz illik.

De lehetett akár lánybulin cicimutogatósdi, és valami barátnőjének fáj, hogy most vele vagy! De az is lehet hogy kamu a kérdés. Lehetséges az is, hogy a sok hülyének a gyakori sok-sok hülye kérdést generál, hogy életben tartsa a reklámokkal a céget!

2021. dec. 14. 10:47
 28/33 anonim ***** válasza:
72%

Húzd ki a hajánál fogva a falu főterére, tépd le róla a ruhát, vágd le a haját, majd az odacsűdült-, feldühödött, jókeresztény tömeggel kövezzétek meg!

Szűz Mária országában ez elfogadhatatlan és veszélyes!

2021. dec. 14. 11:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Boszorkány, boszorkány, égessük meg !!
2021. dec. 15. 05:48
 30/33 anonim ***** válasza:
33%

Ez nem a mai keresztények szokása, hanem azoké, akik pár 100 év múlva többségben lesznek már Európában is, hála az európai ballibeknek.

2021. dec. 17. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!