Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a barátnőm meztelen képét online. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Ismeretlen számról jött sms egy linkkel ami magyar képfeltöltős oldalra mutatott. Megnyitottam és megláttam a barátnőmet ahogy felhúzott pólóval mutatja a csupasz melleit. Ez esetben mi a teendő? Hogyan kerülhetett ez ki online felülete?2021. dec. 6. 08:04
3/33 anonim válasza:
Lehet hamis kép. Biztosan ő van rajta nem pedifg photoshop?
Könnyen ki lehet deríteni
4/33 anonim válasza:
Mondd el neki és tegyetek feljelentést.
5/33 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá lehet hogy az még akkor került ki amikor nem voltatok együtt ennyi.Van mellette más is a képen? Ha nincs nem a feleséged nem tartozik elszámolnivalóval.
6/33 anonim válasza:
Megmutatta valakinek a cicijét, ne agyalj rajta
8/33 anonim válasza:
Ha nem látszik az arca rajta akkor semmit! Sok like-ot kapott?
9/33 anonim válasza:
Semmit. Ha szép a barátnőd,legyél rá büszke. A mai világban nem nagy kaland,rengeteg ilyen van a neten. Ha valaha küldtél képet magadról nőnek,esélyes,hogy te is felbukkansz itt,ott.
10/33 anonim válasza:
Lehet van OnlyFans oldala és egy pöcsverő, álkeresztény álerkölcsiességből figyelmzetetett rá, hogy romlott nőszemély a barátnőd és nem lesz megfelelő elvetni bele a magodat, hogy aztán utódokat adhasson neked.
Manapság az emberek rohadtul szeretik megmondani ki-hogyan kellene, hogy éljen meg belemászni mások életébe olyan módon amihez rohadtul semmi közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!