Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtaláltam a barátnőm meztele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a barátnőm meztelen képét online. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Ismeretlen számról jött sms egy linkkel ami magyar képfeltöltős oldalra mutatott. Megnyitottam és megláttam a barátnőmet ahogy felhúzott pólóval mutatja a csupasz melleit. Ez esetben mi a teendő? Hogyan kerülhetett ez ki online felülete?

2021. dec. 6. 08:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
53%
egyszerű, szembesítsd vele
2021. dec. 6. 08:11
 2/33 anonim ***** válasza:
38%
Küld el a linket
2021. dec. 6. 08:13
 3/33 anonim ***** válasza:
86%

Lehet hamis kép. Biztosan ő van rajta nem pedifg photoshop?

Könnyen ki lehet deríteni

2021. dec. 6. 08:13
 4/33 anonim ***** válasza:
82%
Mondd el neki és tegyetek feljelentést.
2021. dec. 6. 08:14
 5/33 anonim ***** válasza:
66%
Semmi közöd hozzá lehet hogy az még akkor került ki amikor nem voltatok együtt ennyi.Van mellette más is a képen? Ha nincs nem a feleséged nem tartozik elszámolnivalóval.
2021. dec. 6. 08:15
 6/33 anonim ***** válasza:
78%
Megmutatta valakinek a cicijét, ne agyalj rajta
2021. dec. 6. 08:29
 7/33 anonim ***** válasza:
29%
Muti!
2021. dec. 6. 08:35
 8/33 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem látszik az arca rajta akkor semmit! Sok like-ot kapott?
2021. dec. 6. 08:45
 9/33 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Ha szép a barátnőd,legyél rá büszke. A mai világban nem nagy kaland,rengeteg ilyen van a neten. Ha valaha küldtél képet magadról nőnek,esélyes,hogy te is felbukkansz itt,ott.
2021. dec. 6. 08:48
 10/33 anonim ***** válasza:
52%

Lehet van OnlyFans oldala és egy pöcsverő, álkeresztény álerkölcsiességből figyelmzetetett rá, hogy romlott nőszemély a barátnőd és nem lesz megfelelő elvetni bele a magodat, hogy aztán utódokat adhasson neked.

Manapság az emberek rohadtul szeretik megmondani ki-hogyan kellene, hogy éljen meg belemászni mások életébe olyan módon amihez rohadtul semmi közük.

2021. dec. 6. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!