Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Nem. Csak a bugyimat tolom vagy veszem le.
2/15 anonim válasza:
Néha.
Fürdés után igen.
De így napközben nem.
4/15 anonim válasza:
Csak a nadrágot és bugyit veszem le általában.Néha még a bugyit se szoktam.
5/15 anonim válasza:
Fürdés után szoktam általában, így akkor nem öltözök fel, ha napközben jön rám, akkor mellartót kikapcsolom és szabaddá teszem a melleimet, bugyi nadrág letol térdig, hogy ne zavarjon.
6/15 anonim válasza:
Válltozó. Ha van időm magamra akkor levetkőzöm, hogy hozzáférjek mindenemhez és szabadon mozoghassak. Főleg hogy meg is szoktam néha csipeszelni vagy kötözni magam. Ha napközben hirtelen jön rám, akkor csak benyúlok a bugyimba vagy félig letolom. 25L
7/15 anonim válasza:
Én általában nem vetkőzök le teljesen. Ha szoknya van rajtam akkor csak a bugyit veszem le a szoknyát meg simán felhuzom. Ha nadrágban vagyok akkor értelemszerűen mindkettőt elveszem. Mondjuk ha nagyon sietek akkor a bugyit se szoktam levenni de ez nagyon ritka kb csak 2-3 havonta fordul elő
8/15 anonim válasza:
Altalaban a nadragot es a bugyi leveszem. Ha tobb idom van akkor meztelenre vekozom, de mostansag annyira sok a munka es keves a szabadidom hogy leveszem a nadragot amikor hazaerek es utana bugyi felre es ugy csinalom.
9/15 anonim válasza:
Nem szoktam, csak letolom a bugyit.
10/15 anonim válasza:
Nem igazán. Otthon bugyi sincs rajtam, csak egy laza otthoni nadrág. Néha ha csak csiklót izgatok, akkor csak alá nyúlok, és annyi. De ha vibrátort is használok, akkor leveszem azért,de pólóm marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!