Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elítéltek egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
19 éves, szép, jelenleg szingli lányt elítéltek, ha küld magáról ismerkedés során meztelen képeket?2021. nov. 28. 23:39
2/25 anonim válasza:
Szerintem ennek alapnak kéne lennie
3/25 anonim válasza:
nem ítélném el, max akkor zavarna, ha fűnek-fának küldene (olyanoknak is akikkel nem is ismerkedik)
ez lehet imponáló, főleg ha olyanokat küld amikben direkt nekem akar tetszeni
4/25 anonim válasza:
Feltételezem, nem Te vagy az első, akinek ezeket a képeket elküldte.
Lehet, hogy szép és okos, de én nem folytatnám vele, hiszen akár később is küldhet magáról bármikor, bárkinek. Valljuk meg őszintén, ez azért nem normális dolog!
5/25 StevenUp válasza:
Nem ha velem akar ismerkedni :D
6/25 A kérdező kommentje:
#4 én vagyok a lány, aki szokott ilyesmit küldeni, és igen, valóban nem egy pasinak küldtem.
2021. nov. 28. 23:44
7/25 anonim válasza:
Hát messengeren ahol le lehet menteni simán, inkább csak a páromnak küldenék, de te tudod. Persze snapchaten is meg lehet oldani hogy lementsd anélkül hogy látná a másik, de ott legalább a teljes neved stb. nincs fent
8/25 anonim válasza:
Figyi nőként írom ezt. Azzal, hogy ismerkedés alatt tehát még se randi se más, te már megmutatod a legintimebb részeidet is az könnyű vérűségre utal vagy végtelen szeretet és figyelemhiányban szenvedsz így egy kis dicséretért bármit meg teszel. Nem tudom ezekkel mi a szándékod, mert én úgy látom igazából egyiktől se akarsz semmi komolyat csak húzod az agyukat. Ha szexet akarsz okés küldhetsz ilyen képet vállalva a kockázatot h bármikor meg láthatják rólad. Viszont ha nem erre vágysz ne csinálj se magadból, se másból bolondot. Csak a kisfiúk kérnek pucér képet. Egy férfi nem megy odáig h ezt kérje. Annak ki kell érdemelnie téged
9/25 anonim válasza:
nem.
kb alap, hogy a csajok mostanában így ismerkednek ha bejövök nekik.
elsőre fura volt nem mondom, de mivel szembesültem vele, hogy sokuknál ez alap, így elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!