Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elítéltek egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
19 éves, szép, jelenleg szingli lányt elítéltek, ha küld magáról ismerkedés során meztelen képeket?2021. nov. 28. 23:39
21/25 anonim 

válasza:

Nem ítélném el. Sőt, nagyon bejönne. Szeretem a laza csajokat, akik nem rejtik el bájaikat. Úgy gondolom, hogy egy ilyen lány szeret merészen öltözködni, nudizni, ami bejön nekem.
22/25 anonim 

válasza:

Természetesen nem ítélném el (nem azért, mert meztelen képet küld, hanem mert egyébként sem szokásom ítélkezni), de a saját érdekében nagyon nem javaslom, hogy ezt tegye. Se nekem, se másnak.
23/25 anonim 

válasza:

Most ezt komolyan valaki beveszi?
Ez nem kamu mi? 🤣🤣🤣
Egy 19 éves csaj aki állítólag szép pont itt kérne véleményt nem?
Jolvan Józsi ügyes voltál👏👏
24/25 anonim 

válasza:

Nem ítélném el, de nem küldenek.
25/25 anonim 

válasza:

Természetesen elítélem! Ez a viselkedés a dekadens nyugat erkölcstelenségére vall! Ne is csodálkozzunk azon, hogy az egész hanyatlik ha az emberek elveszítik a kereszténység által adott tartásukat és céltudatukat.
Az élvezetek hajhászása még egy civilizációt sem segített fejlődéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!