Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elítéltek egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
19 éves, szép, jelenleg szingli lányt elítéltek, ha küld magáról ismerkedés során meztelen képeket?2021. nov. 28. 23:39
11/25 anonim válasza:
Nem ítélném el, inkább kérnék még több képet tőle.
13/25 anonim válasza:
Nem ítélem el, hisz mindenki azt tesz, amit szeretne, viszont nem tartom jó ötletnek, hogy boldog-boldogtalannak elküldi a meztelen testét.
14/25 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány privit kaptál.
Nem rosszból, csak remélni tudom, hogy valóban csaj vagy, és nem valami meleg, aki így akar srácoktól kicsalni meztelen képeket. 🤷♂️
15/25 anonim válasza:
Nincs mit vagy kit mert nem küld semmit a kedves kérdező.
16/25 anonim válasza:
egyem meg a kis figyelemhiányos lelki világodat
17/25 anonim válasza:
Szívesen megismernélek. Nem a kép miatt
19/25 Peter 69 válasza:
A mai modern világban nem ritka. Én személy szerint örülni szoktam neki,meg szerintem mindenki. Ahogy előttem írták,azért nem mindegy,hogy milyen céllal küldöd,meg hogy hány embernek. Vannak olyan lányok,akiknek önértékelési zavaraik vannak (kicsinyli a mellét,vagy kövérnek/soványnak tartja magát) és így próbálnak önbizalmat szerezni,hogy több sráccal írkál , küldözget magáról képeket,csak hogy dicsérgessék.
20/25 anonim válasza:
Nem, és nagyon kíváncsi lennék rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!