Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek!Hány évesen döntöttétek el, hogy most már élőben is jöhet egy több pasis akció?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 21:32
1/6 anonim válasza:
22 voltam. Egy kemény szakításon voltam túl. Az után Görögországba mentem dolgozni szállodába. Akkor tudtam h nekem ki kell élnem magam. Ekkor csak a pasimmal voltam csak szexuálisan meg egy alkalmim volt. Először kettő pasival voltam majd lett az több is. Nagyon jó volt, de iszonyatosan megterhelő így nem valószínű h kettőnél több pasival szexelek majd egyszerre már. Viszont ezek által ismertem meg magamat szexuálisan igazán. És nem érzem magamat ettől k*rvának. Most 24 vagyok.
3/6 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva most? Mi rosszat írtam? (1-es)
4/6 anonim válasza:
19 évesen rám jött az, hogy most vagyok fiatal, mindent ki kell próbálni és engem ne korlátozzon senki. Izgalmas volt két pasival átlépni a határokat. Ez volt annak a korszaknak a csúcsa. Már nem csinálok ilyeneket.
5/6 anonim válasza:
14 azt hiszem, de 15 évesen jött össze először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!