Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy lehet h itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy lehet h itt mindenki nyitott a hármasra, meg a nagy méretre és amikor tenni kellene érte valamit, akkor akció már nincs?

Figyelt kérdés
Lányoknak, nőknek szól a kérdés. Érdekelne a korotok is. F

2021. jún. 1. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Úgy hogy itt névtelenül írásban kicsit olyan mint Zootropolis: "itt bárkiből lehet bármi". Nekem is 120 centis, 150éves tölgyfa-törzs vastagságú farkam van, többet keresek mint amennyit várkonyiandi kicumizik lölö tárcájából és amúgy a CERN-ben dolgozok mint kvantumfizika kutató.
2021. jún. 1. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

első válaszban van igazság, mert meg kell érteni, hogy mindenki szereti mondani, hogy nyitott valamire, az egészen más, hogy a legtöbb még egy szalmaszálat sem tesz odébb a célért. Ezeknek az embereknek úgyis inkább az számít, hogy nincsen lekorlátozva a joga. Elvi kérdés.

Mint ha lekorlátoznád, hogy ki vadászhat őzre. Ha megtiltod, akkor felháborodás és mindenki "akar", de úgysem mennek el odáig, hogy puskát vegyenek a kezükbe. De elvi kérdés, hogy szabad e.

Felteheted azt is, hogy "ki nyitott az egészséges életre?" "Ki akar gazdag lenni?"

Tudod jól, hogy pozitív válaszokat fogsz kapni, attól még ugyanúgy rántotthúst esznek kólával és ugyanúgy otthon TVznek napi 8 órát, ahelyett, hogy fejlesztenék magukat.

2021. jún. 1. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint azért, mert én ismerőssel nem mennék bele ilyesmibe. Ha lenne rá lehetőségem biztos olyannal tenném meg, aki az ország másik felén lakik és sosem találkozunk többet. Az ismerőseimnek pedig nem hangoztatom, mert lehet, hogy kellemetlen helyzeteket szülne. Egy ismeretlen nővel/férfival kevésbé lennék gátlásos és nem érdekelne, hogy mit szólnak hozzám.

Az interneten pedig általában megoszthatod másokkal a legtitkosabb vágyaidat is..

Lehet, hogy tényleg van olyan, aki azt mondja legyen,közben még sehol semmi. De az ne is ígérgesse inkább.

21

2021. jún. 1. 10:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy sok a kamus aki nőnek adja ki magát, de közben csak egy meleg, vagy téged szívató troll. Meg úgy hogy nem innen akarnak hármasodni, vagy nem veled.

Tanács: ha többesekre vágysz (akár nőként, akár pasiként) látogass meg egy swingert. 100% kamumentes, ott adott a hely és az idő is hozzá.

2021. jún. 1. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki? Én nem, és ezt nem is szoktam letagadni.
2021. jún. 1. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Én se a hármasra se a nagy méretre nem vagyok nyitott.
2021. jún. 1. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elméleti szinten nyitott vagyok rá, de gyakorlatilag kizárt, hogy dagi, 40+os, izzadt gyakoris pasikkal akarjak szexelni.
2021. jún. 1. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Kb úgy,hogy annyira naiv vagy,hogy elhiszed,hogy lánnyal írogatsz.
2021. jún. 1. 14:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Vilagos. De amikor mondjuk erdekeljük egymást. Akkor elég gyorsan át lehet menni más felületre. Onnan meg lehet tiltani ha egy vadbarommal vagy a fenti példák egyikével van dolgunk. F
2021. jún. 1. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Nyitott vagyok valamire = nincs elvi akadálya, hogy egyszer akár megtörténhessen, de különösebben nem mozgat.

Motivált vagyok valamire = nyitott vagyok, és meg is akarom tenni, ezért ha adódik alkalom, jó eséllyel neg is ragadom.

Szerintem ez komoly különbség.

2021. jún. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!