Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamban keressem a hibát, ha a másik fél előttem mindenkivel nyitott volt, velem zárkózott és csigatempóval lehet csak haladni, emiatt lezárom a dolgot, aztán utánam szintén mindenkivel nyitott?
Ti mikor viselkedtetek így vkivel, illetve ha szintén ilyen helyzetben voltatok, mire jöttetek rá utólag?
Köszönöm a segitségeteket.
Igen, valószínűleg te ezt hoztad ki belőle.
Ha nem csúnyán búcsúztatok el egymástól, akkor akár le is lehet ülni vele beszélgetni erről, hogy mit érzett rajtad, ami miatt máshogy viselkedett, mint a többiekkel.
Milyen esetekben/okok miatt fordul elő ilyen?
Csak azért érdekel h van-e elengedhetetlen változnivalóm, vagy rajtam kivül álló az ok, amivel nincs dolgom, mert akk csak elfogadom.
Szerintem nem voltál neki szimpatikus.
Az okokat tőle kéne megkérdezd mert az ő rostáján nem mentél át.
Amikor nem győzött meg arrol hogy vele kéne járnom vagy őt komolyan venni vagy akarni is tőle bármit.
Szoval a hezitálos stakaszban vagyok en altalában lassubb. Azaz nem fűzöm szorosabbra a kapcsolatot hanem ismerkedem kivárok, hogy fogok e tole akarni vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!