Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Anotalkon már mindenki csak...

Anotalkon már mindenki csak szexkapcsolatra nyitott?

Figyelt kérdés

Vagy 10 éve lehettem utoljára fenn, láttam azóta nagyon megújult.

De mindenki, akit kidobott nekem beszélgetni a chat, vagy szexkapcsolatot kereső férfi, vagy magát nőnek kiadó szexkapcsolatot kereső férfi.

Régebb pedig szereztem ott barátokat. Most tényleg nem lehetséges ez?

2021. máj. 16. 16:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van, ahogy mondod. Pöcegödör az az oldal.
2021. máj. 16. 16:09
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Én 5 év után léptem fel megnézni, hogy mi változott, meg esetleg barátkozni, ha úgy adódik. Aztán, mindenki dobálta be a képeket...vagy szexkapcsolatot keres stb. Egy ember volt, aki párkapcsolatot keresett ott... Azaz oldal az idő alatt nagyon megromlott... Pedig ott ismertem meg egy jó barátomat is.
2021. máj. 16. 16:14
 3/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorúnak tartom ezt. Régebb tényleg lehetett barátkozni ott, de most konkrétan egy órát lógtam fenn, és úgy 25-35 emberből kettővel tudtam beszélgetni. Mondjuk ebből az egyik dominát keresett, de azért beszélgetett velem azután is, hogy nem vállaltam.
2021. máj. 16. 16:18
 4/25 anonim ***** válasza:
23%
Az ugyanolyan oldal mint ez.
2021. máj. 16. 16:19
 5/25 anonim ***** válasza:
9%

Látom valaki jól lepontozott mert nem tetszett neki a válaszom.😏

Hát nagy jövőt a gyakorinak se jósolok.

2021. máj. 16. 16:44
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
#5? Nem jósolsz a gyakorinak nagy jövőt? Hát, ez az oldal tudtommal 2006 óta működik, és nem csak szexpartnert kereső emberek tesznek fel ide kérdéseket.
2021. máj. 16. 17:21
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
5, én barátokat is szereztem gyakoriról, meg tök normális emberekkel is elbeszélgettem itt, de persze biztos csak szexpartnert keresnek, persze, ha te mondod. :D
2021. máj. 16. 17:23
 8/25 anonim ***** válasza:
30%

Nem képzeld.

Hát igen veszem észre hogy mostanában milyen roppant intelligens emberek tesznek fel ide kérdéseket aztán tisztelet a kivételnek de ha valaki normális kérdést tesz fel akkor a sok ostoba meg beleköt.

2021. máj. 16. 17:25
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Abban igaza van hogy, ha valaki feltesz ide egy kérdést, akkor tényleg sokan nem állják meg, hogy ne kössenek bele!
2021. máj. 16. 17:27
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
mi ott a korcsoport? csak tinik?
2021. máj. 16. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!