Anotalkon már mindenki csak szexkapcsolatra nyitott?
Figyelt kérdés
Vagy 10 éve lehettem utoljára fenn, láttam azóta nagyon megújult.
De mindenki, akit kidobott nekem beszélgetni a chat, vagy szexkapcsolatot kereső férfi, vagy magát nőnek kiadó szexkapcsolatot kereső férfi.
Régebb pedig szereztem ott barátokat. Most tényleg nem lehetséges ez?
2021. máj. 16. 16:07
11/25 anonim válasza:
#10 az anotalkra bárki fel mehet, nincs különösebb regisztráció, csak a nemedet kell megadnod meg a korosztályod és ennyi
12/25 anonim válasza:
Az Anotalk valóban rettenetesen lesüllyedt.
A Gyakorin viszont igényes emberek is megfordulnak, színvonalasabb az oldal. 2006-ban alapították, azóta nagyságrendileg semmit nem romlott, konstans kitart "középen". A sok igényes, értelmes felhasználó, és a sok buta, aberrált, vagy "troll" kiegyensúlyozza egymást. Egy kis öko-szisztéma alakult ki, egy működő rendszer állt fel.
A Gyakori életben van, és jól működik, Az Anotalk megholt...
13/25 anonim válasza:
igen, mindenki szexkapcsolatra nyitott, raadasul azonos nemure, mert egy deka no nincs fenn. undorito az oldal.
14/25 anonim válasza:
Egy "deka nő"...? :D Úgy beszélsz róluk, mint egy rúd parizerről :/
15/25 anonim válasza:
14, hát, talán ezért nincsenek fent nők, mert nem szeretjük, ha ledekáznak minket egyesek.
16/25 anonim válasza:
bocs a hulye fogalmazasert, sorry mindenkitol. 14es voltam.
17/25 anonim válasza:
16, én veled értek egyet, a 13-asról szólt a válaszom. (15-ös vagyok) Szóval neked nem kell bocsánatot kérned. :D
18/25 anonim válasza:
A #14 az én vagyok :D A #16 nem én voltam. Szerintem a "deka" volt az, aki elnézést kért.
19/25 anonim válasza:
18, jaa, oké. :D Már összezavarodtam, a lényeg, hogy mindenkinek megbocsátok bárki kért is bocsánatot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!