Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyen valami izgi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen valami izgi hármas akció barátnőm barátnőjével?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnője klasszikus buta, fiatal lány, de pont ezért kicsit izgató, hogy valami izgisebb, részére talán megalázóbb / cikis helyzet alakuljon ki.

Mit tanácsolnátok úgy, hogy barátnőmnek ne legyen túl egyértelmű, hogy mi a cél, és ne legyen érezhetően nyomulós, inkább mint jó fej pasi jöjjek ki belőle? :)

Fontos, hogy NEM hármas szexet szeretnék... :)

Illetve ez a lány egy picit tunya, és anyuci kedvence, szóval túl komplex szituációk, mint pl. adriai vitorlázásra invitálás ki van zárva... :D

2021. jún. 14. 19:32
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Amúgy 30/F vagyok.
2021. jún. 14. 19:32
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem fel kéne ébredni.
2021. jún. 14. 19:33
 3/24 ivel1 válasza:
100%
Ha nem hármas szex akkor mire gondoltál?
2021. jún. 14. 19:33
 4/24 A kérdező kommentje:

Kedves #2, én abszolút ébren vagyok, szerintem inkább neked kellene felébredni. :D Nem lóg bilibe a kezem se. Jó a kapcsolatom a párommal, szexualitásban is passzolunk, mindössze ez az egy olyan topic, amivel óvatosabban mennék bele - de egyébként valószínűleg ez a szint neki se lenne ellenére.

#3 pl. bármilyen szintű szexuális történés úgy, hogy látja, vagy láthatja / kukkolhatja / hallhatja, vagy olyan program, amiből ilyesmi helyzet alakulhat ki.

2021. jún. 14. 19:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át magatokhoz filmezni.Közben menj ki a csajoddal a konyhába chipsért,ott kezdj vele szexelni,majd csak kíváncsi lesz a kiscsaj hova tűntetek.
2021. jún. 14. 19:47
 6/24 A kérdező kommentje:

#5 köszi, valami ilyesmire gondoltam. :)

Csak nem tudom, hogy nem túlságosan átlátszó-e, és milyen dumával adagoljam ezt be neki, hogy ne legyen túlságosan nyomulós, vagy egyértelműen bűzlő story... :D Remélem érted, mire gondolok :)

2021. jún. 14. 19:49
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Hívja át a barátnőd hozzátok,te meg pont akkor zuhanyozz,és menj ki egy szál pöcsben.
2021. jún. 14. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:
94%

Magyarul manipulàlni akarod a barátnődet és a barátnőjèt.

Tàvol áll tőlen az hogy embereket hülyère vegyek. Ennél jobban tisztelem az embereket.

Ha akarok valamit megmondom konkrètan.

2021. jún. 14. 20:03
 9/24 A kérdező kommentje:
#7 ez azért picit meredek lenne, és túl frontális elsőre :D
2021. jún. 14. 20:04
 10/24 A kérdező kommentje:
#8 nem tudom, mennyire manipuláció, de ne érts félre, semmi rosszat nem akarok, amit a párom is soknak tartana :') mindössze egy izgalmas szituációt teremteni.
2021. jún. 14. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!