Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen valami izgi hármas akció barátnőm barátnőjével?
Barátnőm barátnője klasszikus buta, fiatal lány, de pont ezért kicsit izgató, hogy valami izgisebb, részére talán megalázóbb / cikis helyzet alakuljon ki.
Mit tanácsolnátok úgy, hogy barátnőmnek ne legyen túl egyértelmű, hogy mi a cél, és ne legyen érezhetően nyomulós, inkább mint jó fej pasi jöjjek ki belőle? :)
Fontos, hogy NEM hármas szexet szeretnék... :)
Illetve ez a lány egy picit tunya, és anyuci kedvence, szóval túl komplex szituációk, mint pl. adriai vitorlázásra invitálás ki van zárva... :D
Kedves #2, én abszolút ébren vagyok, szerintem inkább neked kellene felébredni. :D Nem lóg bilibe a kezem se. Jó a kapcsolatom a párommal, szexualitásban is passzolunk, mindössze ez az egy olyan topic, amivel óvatosabban mennék bele - de egyébként valószínűleg ez a szint neki se lenne ellenére.
#3 pl. bármilyen szintű szexuális történés úgy, hogy látja, vagy láthatja / kukkolhatja / hallhatja, vagy olyan program, amiből ilyesmi helyzet alakulhat ki.
#5 köszi, valami ilyesmire gondoltam. :)
Csak nem tudom, hogy nem túlságosan átlátszó-e, és milyen dumával adagoljam ezt be neki, hogy ne legyen túlságosan nyomulós, vagy egyértelműen bűzlő story... :D Remélem érted, mire gondolok :)
Magyarul manipulàlni akarod a barátnődet és a barátnőjèt.
Tàvol áll tőlen az hogy embereket hülyère vegyek. Ennél jobban tisztelem az embereket.
Ha akarok valamit megmondom konkrètan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!