Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha orálozni nem vagyok hajlandó, amíg a pasim közvetlenül az akció előtt (!) meg nem mosta?
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 22:28
3/15 Lazy Lover válasza:
Nem az én is elvárom hogy a csaj legyen tiszta
4/15 A kérdező kommentje:
Persze ez oda-vissza igaz.
2020. aug. 30. 22:37
5/15 anonim válasza:
Na, örülök, hogy ezt írjátok. Már azt hittem, én vagyok túl maradi :)
6/15 anonim válasza:
Nem gáz! Ez így (lenne) természetes! F.
7/15 anonim válasza:
Szerintem is ez így van rendjén. Jó esetben ezt mindenki meg tudja beszélni a párjával hogy oké, szeretnék neked örömet okozni, de akkor előtte tisztálkodjunk meg. Egy közös zuhany meg két legyet egy csapásra dolog.
18/L
8/15 anonim válasza:
Az lenne gáz, ha nem figyelnétek a higiéniára, alap hogy szex előtt letusol az ember (kivéve ha spontán jön "valahol" de ott meg ugyebár az másról szól).
9/15 anonim válasza:
Ha így gondoljátok, akkor a szőrós nemiszervre miért mondjátok hogy nem higiénikus, mikor úgyis meg van mosva?
Szerintem ez kicsit túlzás, nincs spontaneitás, ez már túl merev, mindig azon feszengsz, hogy addig semmiképpen, és ha éppen hirtelen izgultok fel egymásra, akkor meg el kell futnotok megmosakodni, és utána meg már gyengül a vágy, nem azt mondom hogy több napig ne mossa meg, de ha naponta egy-kétszer fürdik az ember, akkor azért annyira nem lesz mocskos ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!