Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, ha orálozni nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha orálozni nem vagyok hajlandó, amíg a pasim közvetlenül az akció előtt (!) meg nem mosta?

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 22:28
1 2
 11/15 CaptainOfDeath válasza:
Oda sem adnám a farkam, ha nem lenne megmosva előtte. Szégyellném magam.
2020. aug. 31. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni. Este szépen elzarándokol az ember zuhanyozni, és utána az ágyban megint összekoszolja magát. Szerintem az, hogy mindig az esti zuhany után szexel az ember nem öli meg a spontaneitását. Mármint attól még lehet a lakás különböző pontjain, különböző pózban, különböző ruhában, különböző fényben, stb.
2020. aug. 31. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
nálunk is ez szokott lenni, egyáltalán nem zavar, hogy párom kéri, hiszen tökre érthető. Néha csináltuk "koszosan", mert annyira be voltunk gerjedve, hogy semmi sem érdekelt minket, de azok kivételek
2020. aug. 31. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha fürdés vagy zuhanyzás után eltelik 4-5 óra, hogy valami ize, szaga is legyen, és ne olyan legyen mintha a bőrét ízlelgetnéd.
2020. szept. 10. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja. Ne fürggyééé le!
2020. szept. 10. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!