Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tènyleg van olyan, hogy szex után majdnem azonnal megint "akcio" legyen, az a nőn múlik, és nem minden nő váltja ezt ki? Es aki kiváltja az ritka?
És hogy nem is érti a férfi hogy ezt hogyan váltja ki belőle a nő?
Csak mert ezt a dumát kaptam az extől de a mostani páromtól is(bóknak szánták volna).
Vagy ez amolyan tipikus pasi duma a nők felé?
"Hogy csinálod ezt hogy megint áll? Hogyan?"" Te olyanokat kihozol belőlem ami ritka"
Meg ilyenek..
Rengeteg mindentől függ.. mikor volt utoljára szex, épp milyen hangulatban van az illető, milyen intenzív volt az első orgazmus.. meg még ezer más dolog :D van hogy ki tudom hozni a páromból és kb szünet nélkül megy 2 menet/ 2 orál, máskor meg nem megy. De ne ez legyen a cél, van amikor egy orgazmus is olyan hatalmas és kielégítő, hogy utána nem vágyik másodikra. :D
N
#8 ahogy írta, ezt tapasztaltam én is nőként, hogy olyan dolgokat is kihoztam, amit más nem és kíséretezni is volt kedvük. Nem csak a szex, hanem a vágyak megélése is.
És azt mondják ritka az ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!