Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tènyleg van olyan, hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tènyleg van olyan, hogy szex után majdnem azonnal megint "akcio" legyen, az a nőn múlik, és nem minden nő váltja ezt ki? Es aki kiváltja az ritka?

Figyelt kérdés

És hogy nem is érti a férfi hogy ezt hogyan váltja ki belőle a nő?

Csak mert ezt a dumát kaptam az extől de a mostani páromtól is(bóknak szánták volna).

Vagy ez amolyan tipikus pasi duma a nők felé?

2021. ápr. 17. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez pont, hogy férfi függő.
2021. ápr. 17. 15:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondják ezt meglepetten nekem? Ha ők alapbol is több menetes pasik lennének?
2021. ápr. 17. 15:08
 3/11 A kérdező kommentje:

"Hogy csinálod ezt hogy megint áll? Hogyan?"" Te olyanokat kihozol belőlem ami ritka"

Meg ilyenek..

2021. ápr. 17. 15:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg mindentől függ.. mikor volt utoljára szex, épp milyen hangulatban van az illető, milyen intenzív volt az első orgazmus.. meg még ezer más dolog :D van hogy ki tudom hozni a páromból és kb szünet nélkül megy 2 menet/ 2 orál, máskor meg nem megy. De ne ez legyen a cél, van amikor egy orgazmus is olyan hatalmas és kielégítő, hogy utána nem vágyik másodikra. :D

N

2021. ápr. 17. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Szoval akkor nem jo nekik az első szex? Vehetem igy? Csak nem akarnak megsérteni?
2021. ápr. 17. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
jaj dehogyis..teljesen félreértetted amit írtam :D
2021. ápr. 17. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Bizony a nő is számít. En alapvetően egymenetes vagyok, de volt már olyan csaj, hogy 3at (!!) bírtam egymás után, annyira bevadított.
2021. ápr. 17. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha a nő kisugárzása szexuális étvágya alakja nagyon kívánatos, akkor a 2. menethez nem kell sok, és minél többször csináljuk annál több kell.
2021. ápr. 17. 16:36
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi csak kamuznak neked. 2 hónap múlva meg sem fog az ilyen kívánni:D
2021. ápr. 17. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 ahogy írta, ezt tapasztaltam én is nőként, hogy olyan dolgokat is kihoztam, amit más nem és kíséretezni is volt kedvük. Nem csak a szex, hanem a vágyak megélése is.

És azt mondják ritka az ilyen nő.

2021. ápr. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!