Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túl ritka perverzió ahhoz, hogy partnert találjak hozzá? 24/N
Figyelt kérdés
Azt szeretem a legjobban, ha egy férfi a mellbimbóim szopogatja. Akár inden nap órákig el tudnám viselni, de sajnos nem nagyon merem ezt felhozni ismerkedésnél, félek, hogy emiatt elutasítanának.2021. ápr. 9. 14:43
2/31 anonim válasza:
Hát ha neked a férfiak 95%-a aki szereti a melleket kényeztetni ritkának számít akkor tényleg nehéz lesz partnert találni...
3/31 anonim válasza:
Nem rögtön az ismerkedésnél kell ezt felhozni. De sok férfi partner ebben sztem, csak válassz türelmesebb kedvesebb pasast, biztosan megteszi Neked. :)
34F
4/31 anonim válasza:
Nos abból kiindulva, hogy a mell az elsők egyike amit egy férfiak megnéznek egy nőn...meg amúgyis ha voltál már pasi 20 méteres körzetében 10 másodpercnél tovább, tudnod kell, hogy imádjuk a női melleket. Imádom ruhán át, melltartón át, vagy csupaszon simogatni, fogdosni, markolászni. Abban a percbe, hogy lekerül csajom melltartója, azonnal rácuppanok a melleire. És kétlem, hogy sok férfi lenne aki ne így viszonyulna a női mellhez mint én. Szerinted problémát jelentene egy hetero férfinak ha igényelnéd, hogy foglalkozzon a melleiddel? Ugye? Szerintem sem.
5/31 anonim válasza:
Én szívesen benne lennék egy ilyen kapcsolatban, heti 2-3 alkalommal átmennék hozzád pár órára szopogatni a cicid :D
26/F (budapesti)
6/31 A kérdező kommentje:
De jó lenne :) De sajnos messze lakom, pécs mellett :(
2021. ápr. 9. 14:49
7/31 anonim válasza:
:D Én is szívesen szopogatnám, addig amíg csak szeretnéd, felváltva, gyengéden aztán jó erősen :)
34F
8/31 anonim válasza:
Az sajna messze van, pedig én is szívesen kényeztetném a melleid. Méret tekintetében amúgy hogy állsz?
9/31 anonim válasza:
Pécs hozzám csak 100 km. 🙂 S imádom szopni a bimbiket. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!