Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy azért mert jók az ágyban, már bármit megtehetnek?
Az a gond akkor is elhiszik legtöbbször h bármit meg tehetnek ha szarok a szexben.
Nagyon sok a himsoviniszta aki igazából mérges a nőkre vagy fusztráltak vagy önzőek alapból.
De nem szabad elfelejteni azt sem h rengetek kivétel is van aki valóban normális :) És ezt nőként írom
De általában a normális nem kell senkinek
Az a gond h a legtöbb pasi akkor mondja magára h normális ha nincs más dolog amit felhozhatna erénynek. Unalmas, antiszoc vagy külsőleg ronda pasikkal nem lehet mit tenni. Először nekik kell változniuk pozitív irányban.
Igen én is elöbb jövök össze egy magabiztos, humoros, helyes pasival mint olyannal aki nem tud semmit felhozni csak h ő kedves és normális. És? A szomszéd bácsi is az. Én is kedves vagyok és normális
Mert a sok balf@sz csávó miatt olyan nagyra értékelik hogy ki tudom elégíteni őket, hogy úgysem hagynak el
22F
Hallod, még azok is azt hiszik, akik szarok az ágyban:DDDD márpedig a legtöbb nem valami nagy lepedőakrobata. Rengeteg önző hímsoviniszta érzelmi 0 férfi van. Sőt, a legtöbb az. Azt a nagyon kevés kivételt kell megtalálni valahogy.
Amúgy tényleg nevetséges, hogy mekkorára vannak magukkal egyes férfiak, miközben a legtöbb még a csiklót se találja meg😂 Elképesztő mennyire 0 szexuális kultúrája van a többségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!