Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 feletti nők miért hiszik azt, hogy ők már mindent láttak és mindent megtehetnek?
Férfi mosdóba férfi takarító jár nálunk, elég fura lenne, ha nő lenne.
De szerintem is csak azért megy be oda, mert ez a munkája, nem örömében.
"férfi mosdóba férfi takarító"
szép is lenne... én még nem láttam férfi takarítót soha. eszerint van, de gondolom olyan gyakori mint az óvóbácsi
Gondolom, nem kukkol a piszoárnál benneteket, ettől függetlenül érthető, ha van, akit zavar, feszélyez a jelenléte, szóval - akár komolyan, akár humoros formában - nyugodtan megkérhetitek, hogy várja meg a felmosással, amíg mindenki kijön.
Azt viszont nem értem, hogy abból, hogy a te munkahelyeden egy 40 feletti takarítónő úgy takarít, hogy arra az időre nem zárják be a férfi mosdót, ő meg lazán kezeli a dolgot, hogy lehet azt a következtetést levonni, hogy a 40 feletti nők azt hiszik, hogy ők már mindent láttak és mindent megtehetnek? xD
Nem hiszik azt, hogy mindent láttak és mindent megtehettek. Abban azonban igaza van, hogy már elég péniszt látott. És hidd el, nem a tiéd fogja érdekelni egy mosdóban, miközben csövelsz és ő takarít. Azért teszi, amit tesz, mert ez a dolga.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!