Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év körüli vagy 40 feletti férfiak igénylik még a spontán, vagyis nem előre lebeszélt szexet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 19:11
2/9 anonim válasza:
Az attól függ... ha mondjuk beállítasz hétvégén a családi ebédnél, és a felesége előtt közlöd, hogy "drágám, jöttem szexelni", annak nem biztos, hogy örül...
3/9 anonim válasza:
Hát nekem nem kéne 2x mondani az biztos! Én szexelnék minden nap ha lenne kivel.
5/9 anonim válasza:
Nem is kicsit! A legjobb a spontán szex!
40+Ffi
6/9 anonim válasza:
En mar magat a szexet sem igenylem...
40/F
8/9 anonim válasza:
Igény volna rá, bár 2 gyerek mellett csak a spontán jöhet szóba, az meg havonta 1szer jön úgy ki. Akkor meg annyira meglep hogy egy gagyi félpuha maszatolás lesz...
Szóval se atmoszféra se hangolódás...hát legalább napközben kell pár utalgatás, előizgatás
9/9 anonim válasza:
Inkább azt igénylik, mint a megszokott, mindig ugyanúgy történő, kiszámítható "szombat esti" szexet :)
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!