Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a lányok, hogy nekünk férfiaknak egyáltalán nincsenek érzéseink és ezért bármit megtehetnek velünk?
Talán a sok érzéketlen bunkó miatt :)
Nem biztos, hogy Te vagy az, de a többség igenis az..és ne csodalkozz, ha így állnak hozzád ezután.
Kövezzetek meg, ha nem tetszik, amit mondtam, légyszi.
Mert ha lyuk van egy lányo amibe beletehetitek a farkatok az már jó, a sok kanosnak az sem számít hogy szép vagy csúnya, okos vagy buta mint a föld...
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
És miért is lettem 0ra redukálva? Vicces...xD gyökerek..
Lyuk az lyuk. Gratula, akkor nem kell ilyen kérdést kiírni
Azért én nem jelenteném ezt így ki. Nyilván a fiatalabb korosztályra lehet jellemzőbb ez a nő=luk dolog, olyan szinten,hogy úgy tűnik hogy nincs is más vágy és érzelem benne, de ez nem bűn,hanem természetes ösztönös dolog, nehéz a hormonok ellen tenni.
Idővel a nagy többség felfedezi a nőkben a társat, az kérdéses hogy mennyire meri felvállalni az érzéseit. Fiús anyukaként nekem is sok fejtörést okoz hogyan neveljek fiamból igazi erős férfit aki emellett kimutatja az érzéseit. Évszázadokig azt sulykolták a srácokba hogy ne sírj, ne nyafogj stb. ezt nehéz emberöltőnyi idő alatt felülírni. De létezik a bizalomnak olyan szintje amikor sikerül nekik/nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!