Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak miért nem lehet töbször orgazmusa mit a nőknek?
Nincs teremtő, csak evolúció, az meg nem tökéletes. Egyes kutatások szerint a női orgazmus is hozzásegít a megtermékenyítéshez, de ez nem 100%.
A férfiaknál 1óra alatt a világrekord 16orgazmus, nőknél 134. Viszont sok nő meg egyáltalán nem tud elélvezni. "Igazságtalanul" van elosztva, mint a farokméret.
Nem rég együtt voltam egy 50 éves pasassal. Elélvezett, merev maradt neki, sőt, azonnal húzta magára vissza a kezem, és gyakorlatilag azonnal kőkemény lett újra, és nyomtunk egy második menetet. És utána se lankadt le. Írtam is ki róla kérdést, mert sose találkoztam még ilyennel, de az volt az egyöntetű vélemény, hogy adottság kérdése, ki mennyit tud. Mindenesetre számomra nagyon vadító volt, hogy azonnal folytathattuk a 2. menettel :) Kár, hogy egy harmadikra már em volt idő...
30N
Lehet, csak ritka.
Vagy nagyon felfütöttnek kell lenni, de akkoris kell pici szünet a kettő között.
A legideálisabb eset amikor a nő már többedjére éli átaz örömöt s még a pasi birja s majd a leg végén j9n az ő ideje.
ui: Az az 50 -es lehet csak gyorsan ki akarta használni, az időt amíg még hat a tabletta :)
Úgy tudom, hogy az elélvezés után a férfinak lelankad mindig. Vagy volt protézise annak a férfinek, vagy valamit beszedett, persze vannak kivételek is.
De olyan van, hogy utána hamar feláll megint, ez létezik és el is tud élvezni. A nőknél kicsit gyakoribb a többszöri orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!